Kasa musi być, na sztuczne utrzymywanie sztanowiska pani Marley, bo kolesie z Rady Miasta murem za,, swoimi". Pacjenci to zbędny dodatek,przychodzą z problemami i generują koszty.
spadła mi siatkówka z oka jestem ubezpieczony płace składki - operacja na ostry dyżur im dalsze odwlekanie utrata wzroku całkowita - NFZ wyznacza termin na 3 miesiące do przodu - moja okulistka łapie się za głowę i mówi że za 3 miesiące pan nie będzie już widział. operacja prywatna za 6000 tysięcy złotych bym mógł utrzymać możliwości widzenia i dalszej samodzielnej pracy - w skrócie?? NFZ-towi dedykuje y...bać, i całemu temu socjalowi i składkom na tą instytucje!!!
To jest właśnie sukces. Sukces jeden z wielu, być może jeszcze kilka ich będzie do końca roku. Och!!! jak pragnę tych szczytnych osiągnięć najlepszego w Polsce szpitala, niechaj będzie ich więcej, więcej i jeszcze więcej, niech w ten Nowy Rok wkroczymy odważną redukcją wszelkich zbędnych zabiegów, operacji i konsultacji.
Co miesiąc pobierają mi duże pieniądze na ubezpieczenie zdrowotne, których nie wykorzystuję, bo nie chodzę do lekarza. Gdzie te pieniądze są?
A moźe to wina Pana Dyrektora który najpierw pozbył się dobrych lekarzy a teraz " spadochroniaźom" bo inni nie chcą tam pracować daje po 200 - 250 zł za godzine pracy a dla pacjentow nie starcza kasy
Jak to? Przecież Morawiecki w expose mówił, że służba zdrowia w Polsce ma się świetnie.
Czas na wysyłanie ludzi w wieku emerytalnym na emeryturę, przecież już się wypalili ,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!