A kiedy lekarze przestaną wpuszczać swoich pacjentów poza kolejnością przez prywatne gabinety ?
Przecież to jest jakaś paranoja, że wszyscy wiedzą a nikt z tym nic nie robi !
Jak tam system kolejkowy ? Naprawiony czy dalej odpoczywa ?
Macie rządy pisowskie. Ciekawe kiedy otworzą się Wam oczka suwerenie?
A może Ci którzy tak tylko by ciągle zwalnianii krytykowali sami by chcieli zostać dyrektorem tego szpitala? Albo Ci którzy politykę chcą tutaj uprawiać nie wystartowali w wyborach np. do sejmu nie startowali tylko bzdury jakieś tutaj teraz wypisują?
A może Ci wszyscy mądrzy i którym się tylko wszystko należy nic nie dając w zamian od siebie chcieli by popracować tam w szpitalu? Może wtedy podyskutujemy na ten temat zamiast tylko wiecznie narzekać jak to w tym kraju jest źle i wszystcy są be.
Leżałem na ortopedii, drugi zabieg w przyszłym roku mam nadzieję że będzie. Nie chcę szukać innego oddziału, mam zaufanie do lekarzy, cudownych pielegniarek, rehabilitanta i pozostałej kadry. Trzymam kciuki żebyście byli wszyscy jak przyjdę. Pozdrawiam.
Już we wrześniu oddział chirurgiczny odwoływał "drobne"zabiegi bez podania przyczyny.
Proszę przeczytać tekst ze zrozumieniem o co chodzi,nie piszcie ludzie głupot, fajnie się bierze kiełbasę z maszynki pisowskiej, ale brakuje na służbę zdrowia, wiec brać kiełbasę , nie krzyczeć i umierać- 1mln osób w Polsce choruje na raka!, a za darmo to się zebranymi przez siebie ziólkami można leczyć!
No proszę, a żaden prywatny szpital nie zamyka oddziałów i nie ogranicza zabiegów. Jak to się dzieje?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!