Na jednoczłonowego Prezesa zawsze można liczyć. Wytłumaczy wszystko w tak jasny, prosty, logiczny i prosty sposób, że bez ogrzewania robi się człowiekowi gorąco.
Jednego jestem pewien tam gdzie pojawia się pojawia Pan Sokalski tam pojawia się porządek i jakość
Dlaczego zamówiona moc wraz z przesyłem rośnie prawie o 22 procent. Dlaczego mieszkańcy PSM mają zapłacić o prawie milion złotych więcej za ciepło w 2024 roku? Ja również pytam pana Prezydenta
Czyli panie Prezydencie będą obniżki ciepła? Skoro wszystko idzie w dół
A I tak na końcu zapłacą mieszkańcy PSM, tyle że z poczuciem że to nie prezesa wina że drogo. Prezes im tak zaliczki powylicza że w życiu nie dojdą co za co. Przy okazji lodów nakręci i zgoni na eks prezydenta miasta i ciepłownię. Ruch wyprzedzający.
Zamiast zajmować się potańcówką to niech prezydent zajmie się poważnymi sprawami w mieście
Przez to drogie ciepło w Piotrkowie wszystko jest niszczone. Tylko Pan Krawczyński ma dobrze biorąc taką wypłatę i premię
Skoro Sokalski nie ma racji to czekamy Panie prezydencie na obniżkę ciepła
Panie Prezydencie zamiast potańcówek proszę zająć się poważnymi sprawami w mieście CIEPŁO, INWESTYCJE, SRODKI ZEWNETRZNE
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!