Podwyżka z powodu obniżki. Brednie Krawczyńskiego przyprawiają o mdłości. Z powodu obniżki ceny ciepła o 27,26% mieszkańcy Piotrkowa będą mieli o podwyżkę 4,79%. To zrozumiałe. Dobrze , że ceny ciepła nie spadły o 75% bo byłaby podwyżka o 15%. Panie Krawczyński kończ pan, wstydu oszczędź.
Kolejna szopka pana Jacka. Efekt oprócz pokazania się w mediach żaden. Gdzie my żyjemy ????
Wg mnie te komentarze nieprzychylne Panu Jackowi Sokalskiemu prezesowi PSM są pisane przez pracowników magistratu i ich sympatyków.
Jak prezes podejrzewa przestępstwo to od tego jest prokuratura. Wybory się zbliżają i trzeba namieszać prawda ? Niech ludzie pomyślą że są oszukiwani.To nic nie kosztuje opluwanie prezydenta a tym sposobem zdobyć dodatkowy elektorat
Złego słowa na Pana Krzysztofa nie dam powiedzieć. Jest to jedyny prezydent który tak dużo zrobił dla Piotrkowa. Mi np pomógł bardzo dużo i u mnie ma poparcie i u moich przyjaciół.
Jak zwykle p sokaliski i jemu podobni muszą dostać podwyżki pensji kosztem nas
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!