Restauracja na wieży ciśnień. Bez dużej ingerencji w konstrukcje i częściowo wygląd wieży można sobie tę "bajkę" poczytać. Dlatego nie było chętnych na jej zagospodarowanie. Jak zna życie w tej formie będzie jeszcze przez wiele ,wiele lat. A przynajmniej za dzisiaj rządzących. Ale może to i dobrze. Jak mają coś zepsuć to lepiej żeby nic nie robić....
"Założona na planie koła, wzmocniona z trzech stron podporami" - może mi ktoś wytłumaczy w/w podpory
Może , może , może ,. Ekipie Chojniaka nic się nie chce, więc czy się robi czy się leży a najlepiej to zburzyć i po kłopocie :)
Panie redaktorze K. Żołądek jak Pan redaguje tekst, to niech Pan czasem pomyśli. W którym miejscu wieża jest wzmocniona podporami? Może Pan to wyjaśnić w komentarzach? Tylko proszę nie zganiać na P. Warchulską, bo opracowując ten tekst mógł Pan ominąć jej " wiedzę" na ten temat, a nie wypisywać głupoty.
Panie moderatorze,czy Pan śpi, czy Pan nie dopuszcza krytycznych komentarzy? Wczoraj wysłałam komentarz, bez obraźliwych słów, bo takich nie używam i do dnia dzisiejszego się nie ukazał.Dotyczył nieścisłości w materiale red. K.Żołądka. Zdarza się to nie po raz pierwszy. Mam prawo do swojej opinii. Czy dziś znów mnie to spotka? Jak się Pan moderatorze z tego wytłumaczy? Może lepiej zmienić zawód? Na wszystkich forach komentarze są publikowane od zaraz tylko na piotrkowskich jakaś nadzwyczajna procedura i cenzura. To jest ograniczanie praw obywatelom. Proszę o wyjaśnienia. W przeciwnym razie zmuszona będę poszukać pomocy w innej instytucji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!