Panie moderatorze,czy Pan śpi, czy Pan nie dopuszcza krytycznych komentarzy? Wczoraj wysłałam komentarz, bez obraźliwych słów, bo takich nie używam i do dnia dzisiejszego się nie ukazał.Dotyczył nieścisłości w materiale red. K.Żołądka. Zdarza się to nie po raz pierwszy. Mam prawo do swojej opinii. Czy dziś znów mnie to spotka? Jak się Pan moderatorze z tego wytłumaczy? Może lepiej zmienić zawód? Na wszystkich forach komentarze są publikowane od zaraz tylko na piotrkowskich jakaś nadzwyczajna procedura i cenzura. To jest ograniczanie praw obywatelom. Proszę o wyjaśnienia. W przeciwnym razie zmuszona będę poszukać pomocy w innej instytucji.
Panie redaktorze K. Żołądek jak Pan redaguje tekst, to niech Pan czasem pomyśli. W którym miejscu wieża jest wzmocniona podporami? Może Pan to wyjaśnić w komentarzach? Tylko proszę nie zganiać na P. Warchulską, bo opracowując ten tekst mógł Pan ominąć jej " wiedzę" na ten temat, a nie wypisywać głupoty.
Może , może , może ,. Ekipie Chojniaka nic się nie chce, więc czy się robi czy się leży a najlepiej to zburzyć i po kłopocie :)
"Założona na planie koła, wzmocniona z trzech stron podporami" - może mi ktoś wytłumaczy w/w podpory
Restauracja na wieży ciśnień. Bez dużej ingerencji w konstrukcje i częściowo wygląd wieży można sobie tę "bajkę" poczytać. Dlatego nie było chętnych na jej zagospodarowanie. Jak zna życie w tej formie będzie jeszcze przez wiele ,wiele lat. A przynajmniej za dzisiaj rządzących. Ale może to i dobrze. Jak mają coś zepsuć to lepiej żeby nic nie robić....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!