metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lol ~Lol (Gość)23.05.2021 12:12

To bardzo fajne miejsce na rodzinny wypad -tyklko słabo rozreklamowane

102

bre2w23f ~bre2w23f (Gość)23.05.2021 11:30

Mieszkam niedaleko tego miejsca i również myślałem, że to tylko bar, a nazywa muzeum została po starej funkcji budynku

82

hotelarz ~hotelarz (Gość)23.05.2021 08:21

Wydaje mi się że wszystko zależy od sposobu zarządzania i atrakcyjności oferta a na pewno jej super lokalizacja. Według mnie jest to problem z zarządzaniem obiektem, bardzo słabą reklamą i mało atrakcyjną ofertą. Piszę tą wiadomość jako hotelarz z okolicy który pomimo zainteresowania ciekawymi miejscami dla turystów pierwszy raz słyszy o tym miejscu.

202

Hii ~Hii (Gość)23.05.2021 10:19

Tematyka muzeum raczej nie przyciąga. Miejsce chyba też.

210

Daro ~Daro (Gość)23.05.2021 09:38

Chyba jest kupiec na budynek i dlatego jest nie rentowne

130

Nieznany ~Nieznany (Gość)23.05.2021 09:31

Też pierwsze słyszę, że tam jest muzeum. I tu leży problem bo myślę, że nie jestem osamotniony w swojej niewiedzy.

116

Lolek ~Lolek (Gość)23.05.2021 09:14

Dlaczego tak jest? Słaba promocja miejsca a właściwie żadna, słabe oznaczenie, że tu znajduje się muzeum (ten napis bar na dachu...) mało atrakcyjna oferta edukacyjna bo tam chyba nie ma nic oprócz gry dla zorganizowanych grup, problemy z dojazdem np. dla szkół. Można by wiemieniac i wymieniać a wystarczyłaby odrobina chęci i zaangażowania

123

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)23.05.2021 08:53

...Obecnie trwają konsultacje władz Piotrkowa z Ministerstwem Kultury, Dziedzictwa Narodowego i Sportu. Jak tłumaczy dyrektor Marta Walak, opinia ministerstwa nakreśli dalszą drogę tamtejszego oddziału...
A może nie z Ministerstwem Kultury i etc. te konsultacje, tylko z Ministrem Zdrowia, już on wymyśli jakiś DEFICYT KULTURY i wytyczy jakąś MAPĘ DROGOWĄ na poprawienie i wyjście z tej patowej sytuacji Oddziału Muzeum.

52

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat