A kto i przed kim odpowie za doprowadzenie instytucji do takiego stanu?
Popieram komentarze dotyczące informacji o obiekcie i promocji - praktycznie zero wpisów na portalach i w mediach spolecznosciowych. Wielka szkoda. Skoro jest kierownik oddziału czyli osoba odpowiedzialna za Instytucje to może się by rozkręcił trochę to miejsce i byłby ciekawy punkt na mapie turystycznej
Nawet nie wiedziałem, że jeszcze istnieje. Myślałem, że zlikwidowali już 20 lat temu. :0
Problem to brak pomysłu i chęci. Da się tam wiele zrobić i to niewielkim kosztem. Jak cały region wszystko leży.
Brawo władze i brawo pani dyrektor. Dno dna.
Po pierwsze słaba promocja obiektu, brak oznaczeń że znajduje się tam muzeum - wielki napis bar na dachu, brak oferty edukacyjnej dla szkół, brak imprez na obiekcie dlaczego nie organizowano tam nocy muzeów? można było się z miastem jakoś dogadać o transport czy cokolwiek - z artykułu wynika ze placówka ma kierownika i pracowników i dyrekcję więc może da się jeszcze jakoś zebrać i uratować to miejsce?
A widział ktoś reklamę tego muzeum gdzieś??? Kto tam odpowiada za marketing, skoro mieszkam 10 km dalej, a nigdy o tym muzeum nie słyszałem!!!
Próbowali ściągać ludzi? Chyba żart... kiedy ostatnio w mediach była jakakolwiek wzmianka o jakiekolwiek imprezie tam? Gdzie oferta dla szkół okolicznych miast? Gdzie nic muzeów? Gdzie jakieś imprezy? Na muzeum wielki napis BAR i zdziwienie, ze nikt nie wie ze muzeum tam jest... a kozę jakaś akcja i darmowy busik dwa razy w sobotę i niedziele na zwiedzanie? Tylko trzeba to nagłośnić, zając się porządnie promocja!
wszystko przez tego co w czasie okupacji strzelił dubeltówki
Myślę, że wystawa pt. "Jak bliźniacy Kaczyńscy wraz z Mateuszem Morawieckim obalili komunę" przyciągnęłaby tłumy i uratowała tę placówkę.
No niestety ale to nic innego jak brak wizji działania muzeum.... Słabe zarządzanie.....dziś łatwiej zlikwidować, bo po co naprawiać....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!