I to jest caly problem bloki budowano i najlepiej aby mialy po 100 pieter i jak najwiecej ludzi upchac, w czasach budowania blokow aut bylo malo wiec parkingi byly bo byly. Teraz kazdy ma auto praktycznie auto wiec jest problem
O co chodzi tym ludziom człowiek żyje i ma prawo użytkować parking pod swoim blokiem temat zamkniety
Ja jestem mieszkancem tego bloku uważam ze ten samochód może tutaj stac ponieważ to jest cały urok tej nudnej okolicy.
Gość płaci pieniądze, należy mu się miejsce, może tam postawić co chce. Zaraz ludzie będą decydować w jakich spodniach ma chodzić i co ile majtki prać, opamiętajcie się trochę.
Co to za Wspólnota, której przeszkadza taka zabytkowa Syrena 105? Powinni się zrzucić i pomóc sąsiadowi w odnowieniu tego auta. A tak po za tym podoba mi się to, że "Funkcjonariusze mają więc w tym przypadku związane ręce." W PT wielu jest takich "funkcjonariuszy" którym przeszkadza to czy tamto, rozpieprzają większe zabytki a pomysły mają z dupy wzięte.
Ja też jestem mieszkańcem bloku i
Pani z 6 klatki... widzę szaleje ?
Uwielbiam obok niej parkować samochód.. bo wychodząc czuć taki specyficzny zapach od tej syrenki :)
Jak ktoś chce się prekonać o czym mówię, mieszkańcy zapraszają :)
Nie kumam czegoś.
Niektórzy mają po dwa samochody i to nikomu nie przeszkadza, a gość ma jeden i to wszystkim przeszkadza? O co w ogóle w tej historii chodzi?
Może niech Ci, co mają po dwa, po jednym ze swoich usuną, wtedy będzie więcej miejsca.
Któregoś pięknego dnia w parku im. Wyszyńskiego zobaczyłem 2 słownie dwóch Strażaków Miejskich. Moje miłe zaskoczenie (z wrażenia oniemiałem) ci Panowie tam byli. Panowie Strażacy Miejscy moja prośba bywajcie jak najczęściej na Osiedlu niech ludzie widzą, że jesteście. Na pewno Was polubią. Dawno temu był tu wspaniały dzielnicowy. Chodził w wyjściowym mundurze a mieszkańcy wiedzieli co to za Policjant. Poznawali tego Pana i rosła do niego sympatia; a obecnie to gimza......!!!!
Jawna dyskryminacja . To jak ktoś ma gorsze auto ( choć nie koniecznie bo wyremontowane są takie teraz w cenie nawet za 35tyś ) to już jak inny nie może korzystać z parkingu? Co jest człowiekiem gorszym ma inne prawa ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!