metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
shady ~shady (Gość)29.05.2023 14:02

Babsko dziecko by zabiło , jeszcze mandatu nie przyjeło bo liczy na mniejszą karę od sądu , ale sąd pownien jej zrobić psikusa i do tych 5 tyś , powinien zamiast punktów zabrać prawo jazdy !!

61

kierowca123 ~kierowca123 (Gość)29.05.2023 12:33

Po przeczytaniu komentarzy przynajmniej większości, zastanawiam się czy to są dzieci czy półgłówki albo osoby które posiadają prawo jazdy aby jeździć tylko w niedziele. Sytuacja mega niebezpieczna. Kobieta była już na przejściu gdy nadjechał kierowca. Na szczęście nic złego się nie stało. Ale... ale gdyby chociaż się zatrzymała, wyszła i przeprosiła to może nagrywający by nie zgłosił. Ale biorąc pod uwagę całą sytuacje, zrobił bardzo dobrze. Może dzięki temu ta Pani nikogo nie zabije lub też nie zrobi komuś krzywdy.

231

go?ć_ilona ~go?ć_ilona (Gość)29.05.2023 14:34

Szok

20

Rapid.qrate Rapid.qrateranga29.05.2023 15:22

Kierowca popełnił błąd i nie zachował ostrożności, to oczywiste. Ale proszę zerknijcie sobie na to w jaki sposób zachowała się ta baba z wózkiem - z impetem skręca w prawo wchodzi na przejście dla pieszych bez jakiegokolwiek zwolnienia kroku w momencie kiedy kierowca jest już na skrzyżowaniu. I to ma być matka?

24

Sprawiedliwość ~Sprawiedliwość (Gość)29.05.2023 12:26

Ja to nagrałem

64

jestem piesza bez sa ~jestem piesza bez sa (Gość)29.05.2023 11:06

Ludzie wchodzimy na pasy, tym bardziej z wózkiem, zawierzamy swoje bezpieczeńst5wo i swoich bliskich, przede wszystkim SOBIE. I co z tego, że zielone, a za kierownicą może być 'każdy'- zmęczony, zasłabnąć, pijany itd.. Młoda mama bez zastanowienia, mogła na sekundę spojrzeć czy się samochód zatrzyma, ale po co, ma pierwszeństwo.

1314

Ostatniaszarakomórka ~Ostatniaszarakomórka (Gość)29.05.2023 16:06

Na skrzyżowaniu zawsze ma pierwszeństwo ten, kto ma wykupione ubezpieczenie OC

15

aaaafdsfddfdfdff ~aaaafdsfddfdfdff (Gość)29.05.2023 09:28

powinni zmienić organizację świateł na tym skrzyżowaniu, bo nie jest to klasyczne skrzyżowanie. Pieszy widzi zielone i kierowca też i można wyłączyć myślenie...

1913

go?ć_adam ~go?ć_adam (Gość)29.05.2023 11:29

Okej .Pani z wózkiem miała światło zielone ale idzie z dzieckiem więc warto być bardziej uważnym.a propo państwo nauczyło ludzi wchodzić na pasy bez ograniczen

1831

dekkers ~dekkers (Gość)29.05.2023 12:55

Skręcając na skrzyżowaniu ze światłami zawsze trzeba uważać na pieszych - w większości skrzyżowań piesi mają wtedy zielone światło. Na tym skrzyżowaniu światła działają prawidłowo i organizacja ich wykonana zgodnie z przepisami.
Osoby, które twierdzą, że trzeba zmienić organizację świateł powinny oddać prawo jazdy.

147

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat