metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
... ~... (Gość)29.05.2023 09:12

O, jeszcze nikt nie napisał o pieszych - świętych krowach? Jestem rozczarowany! ;-) Gratuluję młodej mamie refleksu, a kierującej życzę trochę oleju w głowie...

141

dckk ~dckk (Gość)29.05.2023 09:19

Wina kierującej ale... zielone jednocześnie mają piesi i samochody skręcające w lewo? Na innym skrzyżowaniu znowu zielone dla pieszych zapala się w momencie gdy samochody skręcające w prawo znajdują się tuż przed przejściem dla pieszych.

612

wojciech ~wojciech (Gość)29.05.2023 10:28

Nie można zrobić tego z głową ? Czyli zrobić osobne fazy świateł dla pojazdów i pieszych ? Aby nie było sytuacji kolizyjnych ? Ale do tego trzeba używać mózgu !

67

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)29.05.2023 11:34

Pojechała i nawet nie wie co się stało

32

Pieszy ~Pieszy (Gość)29.05.2023 11:36

Takich sytuacji na drogach w Piotrkowie jest bardzo dużo. Można powiedzieć że ludzie się do tego przyzwyczaili i jest na to ciche przyzwolenie a straż miejska lub policja widząc takie zachowania nie reaguje udając że nie widzą.

22

Rambo ~Rambo (Gość)29.05.2023 09:22

Pożałuje swojej decyzji, policja zaproponowała jej grzywnę i pkt. karne. Sąd może zmienić decyzję na zabranie uprawnień do kierowania pojazdami. Takiej decyzji życzę tej starszej pani.

234

gosc2 ~gosc2 (Gość)29.05.2023 11:48

nie pozdrawiam nagrywającego który doniósł na policje ciekawe czy sam na siebie donosi

1029

Też kierowca ~Też kierowca (Gość)29.05.2023 11:11

Wiem że źle zrobiła i jest to karygodne zachowanie ale po co odrazu donosić

721

Takise ~Takise (Gość)29.05.2023 12:33

Ostatnio na ulicy Słowackiego chciałem przejść przez pasy. Zawsze się dobrze rozglądam,czy to jest przejście z sygnalizacją czy bez. Z mojej prawej policja,która ładnie się zatrzymała. Patrzę w lewo - jedzie Yaris. Zbliżyłem się do pasów z zamiarem przejścia,bo byłem pewny,że toyota się zatrzyma,a ona tylko dodawała gazu! Ktoś pod nosem policji przeleciał z prędkością ok. 60km/h jak nic! Prawie przejechała mi paluchach. Patrzę się na gliniarzy i wskazuję na yarisa. Byłem przekonany,że włączą koguta i jazda. A gdzie tam! Jedyneczka i prosto przed siebie. Ojjjj nieładnie!!! Szkoda,że nie zrobił zdjęcia blach. Gdyby to było jakieś dziecko to tragedia murowana.

81

Puchacki ~Puchacki (Gość)29.05.2023 11:30

Mam zielone to też jade i generalnie to pieszy powinien uważać bo ma mniejsze szanse. Na cmentarzu jest pełno takich pieszych co niby mieli pierwszeństwo

1023

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat