Sprzedawczyki z SLD...za obiecanki... nie dostaniecie i tak nic od Chujniaka
tanio SLD dupsko sprzedało. żeby chociaż wiceprezydenta dostali ;)
Tego jeszcze nie było. Radio Maryja (w osobie Pana Lecha Kaźmierczaka) pod rękę z SLD. To się ojciec dyrektor zdziwi jak usłyszy. A pomyśleć, że w sobotę Radio Maryja obchodziło 23-lecie swoje istnienia.
A ja na tego Brylskiego głosowałem licząc na jakieś zmiany.Sprzedawczyk i tyle, jeszcze w radiu mówi że się nie dogadywali z Chojniakiem!!!Jakich my ludzi wybieramy?!!Kłamczuchów którzy zrobią wszystko by rządzić!Wstyd p.Brylski!!!
Wynik wyborów był oczywisty i znany przed wyborami.Koalicjanta zawsze można kupić. Cena nie gra roli, bo zapłaci podatnik.
Smutne to lecz normalne w realiach politycznych w jakich żyjemy.
Coraz trudniej egzystować w tym g..nie. Jak się to skończy?
Tymi z PISU to ja już się brzy....e. Jeśli PIS wszedł w układ z Sokalskim i PO? Antek ładnie tu namieszał. Jest tak jak w kraju. PIS nigdy nie będzie w stanie rządzić, bo nie potrafi dobrać sobie koalicjanta. Dajcz i Kozłowski - to ma być PIS? Lorek całą sesje wysyłał i czytał sobie semesy. To miałby być prezydent?
Bronek pamiętaj twarz ma się tylko jedną a ludzie Cię obserw Ują i ocenią
Towarzyszu Brylski,Jesteś dla mnie zwykłą sprzedajną szumowiną,SPÓJRZ TERAZ SWOIM WYBORCOM W OCZY!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!