Jeszcze klika dni temu Pan Radny Dziemdziora na antenie radia zarzekał się, że z Chojniakiem i jego świtą nie chce mieć nic wspólnego. Miałem do Pana szacunek za te słowa i za osiągnięty wynik, teraz już tylko za osiągnięty wynik.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/wybory-samorzadowe-w-piotrkowie-bronislaw-brylski-i,2483753,artgal,t,id,tm.html
Brylski podziękował piotrkowianom za wsparcie, które otrzymał, ale i zaapelował do urzędującego prezydenta Piotrkowa. - Nie będzie to eleganckie, ale panie prezydencie wyborcy idą po pana, proszę się pakować - powiedział i zapowiedział zmiany, jakie wprowadzi, jeżeli wygra. - Szczególnie chciałbym zaapelować do tych dwóch mózgów, do tych dwóch półkul, które w Urzędzie Miasta rządzą, że jednego wyślemy na Księżyc, a drugiego na Czerwoną Planetę. Jeżeli będzie mi dane zaufanie mieszkańców Piotrkowa i i wygrane wybory, postaram się to dla mieszkańców Piotrkowa zrobić - podkreślił.
Zdementował też plotki, które dotarły do jego sztabu, że miał się "dogadać" z Krzysztofem Chojniakiem. - Nie ma żadnych porozumień pod stołem. Nie było takiej opcji i mam nadzieję, że nie będzie - podkreślił zdecydowanie.
Brylski a tak się odgrażałeś no i cóż, oj nie ładnie zawiodłeś mnie
brawo nareszcie widać kto chce dobra miasta a nie swojej prywaty .Taki prawicowy naród w tym PiSie że rzygać się chce, nepotyzm i nic więcej a o PO nawet nie wspomnę bo oni na to nie zasługują
Warte przeczytania.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Dr-Tomasz-Slupik-Kaczynski-liczy-na-polski-Majdan,wid,17069867,wiadomosc.html?ticaid=113e6d
Jestem prawicowym człowiekiem, ale jak widzę piotrkowski PIS w składzie Dajcz, Kozłowski, to mam zwrotne odruchy funkcjonowania organizmu. Zachowania pana Kaczyńskiego doprowadzają, iż PIS nigdy w tym składzie nie osiągnie zwycięstwa w wyborach. Nad tym ubolewam.
Dajcz i Kozłowski może pójdą po następne wytyczne do księcia?
Panie prezydencie jeśli członkowie PIS nie głosują z Panem, to niech się Pan nie martwi. Antoni namieszał i wpóścił w maliny radnych. A zresztą : czy Kozłowski i Dajcz to są w PIS. Prawicowi ludzie są z Panem, Panie Prezydencie
A to po co sie tak zarzrkali w kampanii, konferencje robili, ze nie maja zamiaru w uklady wchodzic> sprzedawczyki.
Dementuję, prawicowi nie są ani z Chojniakiem ani z SLD.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!