Bardzo rozczarowała mnie postawa SLD. Jako wyborca SLD chcę usłyszeć oficjalnie co dostaliście w zamian. Swoją drogą szkoda, że głos wyborców liczy się raz na 4 lata, a w między czasie liczą się własne interesy.
To się proboszczowie zdziwią :) A taki był pobożny, każda msza, droga krzyżowa, tyle spotkań w kościołach. Wyszło szydło z worka, byle na stołkach.
Nie zagłosuje NIGDY WIECEJ NA SLD!!!! A JUŻ NA PEWNO NA BRYLSKiEGO! A tak sie zarzekal w trakcie kampanii. WSTYD! Jak Ci człowieku nie wstyd wyborcom w oczy patrzeć!
No cóż, niektóre opcje mimo upływającego czasu, nie wyszły z roli sprzedajnej k....!
Czerwoni na czerwoną planetę razem z radnymi Razem dla Piotrkowa i tow. sekretarzem.
A co tak szczekacie na SLD dostali propozycję i ją przyjęli. Proste . A gdzie byliście 4 lata temu jak PO i PSL poszli do Prezydenta a wcześniej przez 3 miesiące trzymali w klinczu Prezydenta. Teraz SLD nie dało się wyrolować:) Trochę rozwagi i spokoju życzę:)
Wyborcy sld moga teraz swoich wybramcow pocalowac w cztery litery
epiotrków 14 listopada 2014:
Brylski: "Panie prezydencie, wyborcy idą po pana! Proszę się pakować! Szczególnie chciałbym zaapelować do tych dwóch mózgów, które w Urzędzie Miasta rządzą, że jednego wyślemy na Księżyc, a drugiego na Czerwoną Planetę. Jeśli będzie dane mi zaufanie mieszkańców Piotrkowa i wygrane wybory, postaram się zrobić to dla nas wszystkich – mówił Bronisław Brylski.
Chciałbym również zdementować plotki, że kandydat Brylski porozumiał się z urzędującym prezydentem. Nie było takiej opcji, nie ma i mam nadzieję, że nie będzie – dodał Brylski."
No comments...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!