Pisowski reżim przebił nawet Kima pod względem nakazów i zakazów. Sami aż się proszą by przerżnąć wybory . Sam na nich głosowałem i nigdy więcej głosów mojej rodziny nie dostanie PIS. Tak przez 30 lat od okrągłego stołu POPIS jaja sobie robi ze społeczeństwa i gnębi na każdym kroku
Jak będzie duża dotacja to wymienię piec. Na razie mnie nie stać. Już dotację z fotowoltaiki obniżyli. A miało być tak pięknie. Miało.
A nie lepiej żeby tylko ci ze starymi piecami węglowymi zgłaszali deklaracje ?
Bez rozumna Unia i ekolodzy w naszym klimacie zabraniać grzanie mózgi mają przegrzane sami sobie nord stream fundują i sami smrodzą brunatnym z byłego NRD
A kiedy zlikwidują eko groszek czyli drobno zielony węgiel bo elektrownie zamykają choć plą eko groszkiem ;)
czyli ,,,gonić królika , mam ogrzewanie węglowe ,które montowałem zgodnie z ówczesnymi przepisami ,jak komuś nie pasi ,niech sfinansuje wymianę CAŁOŚCI ogrzewania ,sam kocioł to jest tylko ułamek kosztów ,w dodatku daja ochłapy
Kolejny etap inwigilacji. Spis rolny. Spis obywateli i ich majątku itd. A teraz spis tego czym ogrzewane są domy itd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!