Kolejny etap inwigilacji. Spis rolny. Spis obywateli i ich majątku itd. A teraz spis tego czym ogrzewane są domy itd
czyli ,,,gonić królika , mam ogrzewanie węglowe ,które montowałem zgodnie z ówczesnymi przepisami ,jak komuś nie pasi ,niech sfinansuje wymianę CAŁOŚCI ogrzewania ,sam kocioł to jest tylko ułamek kosztów ,w dodatku daja ochłapy
A kiedy zlikwidują eko groszek czyli drobno zielony węgiel bo elektrownie zamykają choć plą eko groszkiem ;)
Bez rozumna Unia i ekolodzy w naszym klimacie zabraniać grzanie mózgi mają przegrzane sami sobie nord stream fundują i sami smrodzą brunatnym z byłego NRD
A nie lepiej żeby tylko ci ze starymi piecami węglowymi zgłaszali deklaracje ?
Jak będzie duża dotacja to wymienię piec. Na razie mnie nie stać. Już dotację z fotowoltaiki obniżyli. A miało być tak pięknie. Miało.
Pisowski reżim przebił nawet Kima pod względem nakazów i zakazów. Sami aż się proszą by przerżnąć wybory . Sam na nich głosowałem i nigdy więcej głosów mojej rodziny nie dostanie PIS. Tak przez 30 lat od okrągłego stołu POPIS jaja sobie robi ze społeczeństwa i gnębi na każdym kroku
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!