metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
eva ~eva (Gość)04.12.2014 20:24

"tutaj" napisał(a):
tutajranga
5 godzin temu, 15:12
To nie noclegownia, to pensjonat.

najlepiej gdyby jedli gówno z kaszą i spali na podłodze, wtedy byłoby sprawiedliwie, przecież to lumpy, pijaki i wyrzutki, prawda "tutaj"? znam kilku hmm pensjonariuszy i znam ich pokręcone życiorysy, życzę ci wszystkiego najlepszego i obyś nie musiała szukać wygód w noclegowni..

42

RADNY - zaradny ~RADNY - zaradny (Gość)04.12.2014 17:25

"mieszkaniec-nieobojetny-na-biede-i-krzywde-ludzka" napisał(a):

Nie po to zostałem radnym-zaradnym, żeby myśleć o drobnych sprawach, myślę o dużych dla siebie.

92

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.12.2014 16:59

"baas" napisał(a):
Dlatego już w tym pięknym grodzie miodem i mlekiem płynącym nie mieszkam :-)

A to Ci dobrze. A my się musimy męczyć z tym złodziejstwem i głupotą...

91

baas ~baas (Gość)04.12.2014 15:56

Dlatego już w tym pięknym grodzie miodem i mlekiem płynącym nie mieszkam :-)

91

tutaj tutajranga04.12.2014 15:12

To nie noclegownia, to pensjonat. Akurat wiem, co tam jest. Zmuszona do mówienia- powiem. Szlag najjaśniejszy może trafić.
Nie ma miejsca? To znajdźcie dmuchane materace i zainstalujcie w przedsionku kuchni i na zapleczu z czterema lodówkami, bo przecież mięso nie może być w tej samej lodówce, co ryby. Musielibyście mnie zamordować, żebym o tym zapomniała. Skąd wiem? Bo tam pracowałam. Dlaczego tam pracowałam? O tym gdzie indziej. Panie prezesie, dlaczego zapłacono za remont dachu?

121

gość2310 ~gość2310 (Gość)04.12.2014 15:03

do ciekawy...
P Ela już tam nie pracuję , nareszcie

40

Ignacy ~Ignacy (Gość)04.12.2014 13:45

Pytane za 100 punktów. Co ze stara noclegownia na ul. Belzackiej? Piękny piętrowy domek który przeszedł remont.
Co z nim dalej? Czyżby czekał aż któryś z możnych kupi go za przysłowiową złotówkę?

130

ciekawy ~ciekawy (Gość)04.12.2014 13:28

A Ela gdzie?

80

kolololo ~kolololo (Gość)04.12.2014 13:29

No to mamy tą upragnioną demokrację
Hit dnia!!!!!
Mamy przepełnioną noclegownię.

100

mieszkaniec nieobojętny na biedę i krzywdę ludzką ~mieszkaniec nieobojętny na biedę i krzywdę ludzką (Gość)04.12.2014 11:53

Co za czasy! W PRL-u tego nie było. Ludzie mieli gdzie spać i co jeść. Nie szukali pożywienia w śmietnikach. Była praca, było leczenie. Teraz jest bieda z nędzą. Panie Prezydencie Chojniak, Państwo Radni z koalicji RdP + SLD pokażcie mieszkańcom na co was stać. Od 2006 roku jest coraz gorzej, brakuje pracy, nie ma mieszkań socjalnych a nawet nie ma dokąd przekwaterować ludzi z orzeczona eksmisją bo nie ma pomieszczeń zastępczych. Gdy będzie praca to ludzi bezdomnych nie będzie. Zasiłki z opieki społecznej nie wystarczają na zaspokojenie podstawowych potrzeb życiowych a ludzie w końcu odzwyczają się od pracy i będą szukać pomocy w MOPR oraz żebrząc na ulicy.

170

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat