metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)31.10.2019 22:25

Adoracja.uwielbienie.Kto kogo adorowal kto kogo wielkim.Niepokoi mnie ten wpis.Moj syn jak normalne.wesole dziecko biegał w przebraniu.z dynią po znajomych i nieznajomych i dostawał słodycze.Do głowy by mi nie przyszło żeby odebrać mu tą przyjemność A przebrać za świętego i wielbić się i adorowac w kościele.To jakiś paskudny pomysł

149

gość ~gość (Gość)01.11.2019 07:33

Jestem za. Kto chce haloween ma to święto, kto chce noc świętych ma noc świętych. A ja miałem odpoczynek po tygodniu w łóżku i tv. Nikt nikomu nie szkodzi.

92

termit ~termit (Gość)01.11.2019 07:53

Co to za Noc Świętych bez patronów miasta, św. Krzysztofa, Andrzeja, Bogdana!?

83

Slanto ~Slanto (Gość)31.10.2019 22:09

Procesja całkowicie zablokowała ruch na Słowackiego na blisko pół godziny. Towarzyszyło jej kilka wozów policyjnych. Czy dzieci ze świecami koniecznie muszą maszerować środkiem głównej ulicy i dodatkowo blokować i tak zakorkowane już miasto? Nie wystarczyło by przejść jak inni piesi chodnikiem? Kto płaci i z jakiego funduszu za udział policji w takich fanaberiach? Urządzajcie sobie "noce świętych" w domach albo kościołach, a nie w miejscach publicznych!

207

gość ~gość (Gość)01.11.2019 06:46

Półgodzinne zablokowanie Słowackiego? I to w godzinach, w których ulica jest znikomo uczęszczana? Och, skandal. I jeszcze POCHÓD zabezpieczała policja? Brawo dla służb! Czy w tym mieście naprawdę wszystko musi być skrytykowane? Nic się nie dzieje-źle! Jest wydarzenie-źle! Proponuję się stąd ewakuować...do lepszego, ciekawszego miejsca.

78

-|- ~-|- (Gość)01.11.2019 10:37

Jak na razie to żałosne są komentarze

44

gość ~gość (Gość)01.11.2019 14:02

Biedne dzieciaki. Indoktrynowane od małego. Takie fajne święto im odebrać. Przebrane za ulubionych świętych. Żenada.

104

gośćć ~gośćć (Gość)01.11.2019 16:40

Dla kogo robicie te szopki? Na pewno nie dla Boga.

54

gość ~gość (Gość)01.11.2019 19:54

Dzieci się dobrze bawią - A dorosłym to przeszkadza ? Nie rozumiem tych którzy to atakują, Co jest złego w przebraniu się za św. Frańciszka ?

45

gość ~gość (Gość)31.10.2019 23:20

Przepraszam, za kogo przebrany był syn ?

63

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat