Do Slanto-Twoja wypowiedz swiadczy o tym,ze sam jestes zalosny,a Twoje wnetrze zionie pustką.Pozdrawiam i wspólczuję
Toż to wielkie zagrożenie dla biznesu KK, dlatego tak to zwalczają. Podobnie to wygląda z LGBT, teraz wiele takich osób znajduje swój azyl w różnych zakonach i kościołach i tu sobie układają życie. W momencie wprowadzenia związków partnerskich lub małżeństw homo nie będą musieli się tak poświęcać, bo dostaną przynależne im prawa. I w tym momencie spada ilość chętnych do seminarium i zakonu, czyli powolny koniec KK. Przypomina mi to coś takiego jak fala w wojsku, mnie gnoili , to po co nowi mają mieć lepiej, niech cierpią tak jak my wcześniej.
Jakoś nie widzę tutaj na zdjęciach biednych dzieci...? Tylko radosne...a te biedne zapukały wczoraj i sama dałam każdemu pieniądze bo słodyczy nie było i wyglądali jakby rodzicie się nimi w ogóle nie zajmowali i nie wiedzieli gdzie są ich dzieci(akurat znam te dzieci). Przynajmniej zarobili parę groszy a hello coś jest tylko przykrywką, żeby wyjść z domu. Mam nadzieję, że te hello kids wiedzą w ogóle o co chodzi bo to te same co chyba z kolędą były...wtedy też nie było słodyczy, więc dostali kasę. Podsumowanie: wszystkie dzieci nasze są
Mądry i światły katolik potrafi pogodzić polskie tradycje, obyczaje i obrzędy kościelne z tradycjami innych kościołów i kultur i nawet przez myśl mu nie przejdzie, żeby to prowadziło go do utraty wiary czy własnej religijnej tożsamości.
Halloween w najprostszym tlumaczenuto Wigilia wszystkich swietych i mialo na celu odpedzenie zlych duchow siegajaca epoki Celtow wcale nie pochodzaca z Ameryki .Ci co krytykuja i wymyslaja jakues dziwne pochody przebierancow za swietych nie znaja historii
Zazwyczaj sflustrowani dewoci ktorzy modla sie za figura a diabla maja za skora
Niech żyje Halloween i dobra zabawa! Nie dajmy zaorać umysłów klerowi!
Choinka pierwsza gwiazdka to Boże Narodzenie w które wy nie wierzycie a wszystkim którym jest źle lub kogoś coś boli to wzywacie go mieć ooo Boże więc nie wzywają Pana Boga nadaremnie.
Myślę, że Ci co się źle wypowiadają nie byli ochrzczeni nie byli u komuni świętej bierzmowani nie brali ślubu kościelnego nie chodzą do kościoła i nie wierzą w święta Bożego Narodzenia i Wielkanoc pewno się tylko tak mówią s choinka stoi w każdym domu .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!