metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
madeINpoland ~madeINpoland (Gość)17.12.2017 18:46

to były czasy zostało tylko wspomnienie ale doprowadzili do tego ci na których glosowaliśmy

61

ds ~ds (Gość)17.12.2017 11:25

a gdzie mediateka?? nikt z kandydujacych nie popiera, lol?

63

gość ~gość (Gość)17.12.2017 11:35

Na dawnym basenie na Piotrcovii to ja całe wakacje spędzałem! To były czasy :) Rano się wchodziło, ludzi jeszcze mało, kanapki w torbie i do wieczora hulaj dusza na powietrzu! Mój syn przed kompem i z komórą się odpręża :(

251

gość ~gość (Gość)17.12.2017 15:53

Chojniak wygra w cuglach

56

assa ~assa (Gość)17.12.2017 16:28

Patrząc na to zdjęcie nasuwa się jedna myśl! To były piękne dni,to były piękne dni! Kanapki w torbę,masło w słoiku z wodą,pomidor, ogórek! I "mzką" na Żarskiego :D .Te niebieskie siatki,te toalety,bar i muzyka!

,to pamiętam najbardziej! Dziś gdyby był taki basen i tak dawnej atmosfery nie odda najlepszy kompleks!

31

sfsfsdfsd ~sfsfsdfsd (Gość)17.12.2017 13:01

Po pierwsze ZAKAZ zadłużania miasta. Niech prezydenci miast tak gospodarują majątkiem miasta, jak swoim własnym.

122

Jarząbek ~Jarząbek (Gość)17.12.2017 12:52

Po co się emocjonować, już dziś wiadomo kto będzie wybrany. A robić i obiecywać też nic nie trzeba. Przecież wiadomo, że do władzy idzie się po pieniądze. Więc naczelnym postulatem dla zdyscyplinowanej armii wyborców będzie podniesienie podatków i opłat . W końcu wybrańcy zasługują na to by dobrze żyć i się nie przemęczać.

64

gość ~gość (Gość)17.12.2017 12:25

Od "Ryneczku" przez 1 Maja, Hutnicza po Wysoką, tak ja wyglada ta ulica to jest skandal!!

101

Jeszcze tu kiedyś powrócę ~Jeszcze tu kiedyś powrócę (Gość)17.12.2017 11:30

Kocham Chojniaka za całokształt!!!

131

Nie głosuję, wolę się ochlać mózgotrzepem i poprawić browarem ~Nie głosuję, wolę się ochlać mózgotrzepem i poprawić browarem (Gość)17.12.2017 11:00

Prawicowa rada miasta Piotrkowa w tamtych czasach odrzuciła ofertę FMG Pioma przejęcia za darmo odkrytego basenu kąpielowego (fotka w artykule) przy ul. Dmowskiego, oraz stadionu piłkarskiego GKS Piotrcovia i Hali sportowej przy ul. Sikorskiego. Prezydentem miasta był wtedy prawicowy działacz Michał Rżanek obecnie prezes PWiK przy ul. Przemysłowej. Takich to mieliśmy wówczas mądrych decydentów i w Zarządzie Miasta i w Radzie Miasta. Wykorzystał to PTAK i dzisiaj zbiera kokosy. Basen i Hale sportowa zlikwidował a tereny sprzedał a stadion GKS zamienił w targowisko. I kogo tu wybierać jak tu sami tacy sami? Pan Chojniak w tym samym czasie był prawicowym radnym miejskim.

192

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat