metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jarząbek ~Jarząbek (Gość)17.12.2017 12:52

Po co się emocjonować, już dziś wiadomo kto będzie wybrany. A robić i obiecywać też nic nie trzeba. Przecież wiadomo, że do władzy idzie się po pieniądze. Więc naczelnym postulatem dla zdyscyplinowanej armii wyborców będzie podniesienie podatków i opłat . W końcu wybrańcy zasługują na to by dobrze żyć i się nie przemęczać.

64

sfsfsdfsd ~sfsfsdfsd (Gość)17.12.2017 13:01

Po pierwsze ZAKAZ zadłużania miasta. Niech prezydenci miast tak gospodarują majątkiem miasta, jak swoim własnym.

122

assa ~assa (Gość)17.12.2017 16:28

Patrząc na to zdjęcie nasuwa się jedna myśl! To były piękne dni,to były piękne dni! Kanapki w torbę,masło w słoiku z wodą,pomidor, ogórek! I "mzką" na Żarskiego :D .Te niebieskie siatki,te toalety,bar i muzyka!

,to pamiętam najbardziej! Dziś gdyby był taki basen i tak dawnej atmosfery nie odda najlepszy kompleks!

31

gość ~gość (Gość)17.12.2017 15:53

Chojniak wygra w cuglach

56

gość ~gość (Gość)17.12.2017 11:35

Na dawnym basenie na Piotrcovii to ja całe wakacje spędzałem! To były czasy :) Rano się wchodziło, ludzi jeszcze mało, kanapki w torbie i do wieczora hulaj dusza na powietrzu! Mój syn przed kompem i z komórą się odpręża :(

251

ds ~ds (Gość)17.12.2017 11:25

a gdzie mediateka?? nikt z kandydujacych nie popiera, lol?

63

madeINpoland ~madeINpoland (Gość)17.12.2017 18:46

to były czasy zostało tylko wspomnienie ale doprowadzili do tego ci na których glosowaliśmy

61

yokoono ~yokoono (Gość)17.12.2017 18:48

Oczyszczalnia została zrestrukturyzowana, z ogromnym udziałem unijnych pieniędzy, budżet miasta jakoś to wytrzymał... AMEN
A później....

Rok 2014 ... Bankiet ,Wstęga ,Premie ,Ordery czy inne medale,ogólny podziw i szacun dla władz miasta za taką inwestycje .
Miasto a póżniej spółka zatrudniła GŁÓWNEGO KARBOWEGO DO SPRAW DOGLĄDANIA BUDOWY OCZYSZCZALNI SCIEKÓW POD NAZWISKIEM K. GAWROŃSKI.
Pod rządami tego pana spółka PONOSI OLBRZYMIE STRATY .Koszty niekompetentnych decyzji p.Gawrońskiego IDĄ W TYSIĄCE ZŁOTYCH.
Prokurator będzie miał sporo roboty.

114

gość ~gość (Gość)17.12.2017 14:16

Według mnie parę kościołów by się przydało.

142

plywalo sie... ~plywalo sie... (Gość)17.12.2017 23:21

Moze wybierzmy pana Ptaka,to rozp.....i nam pol miasta i pobuduje magazyny i targowiska

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat