metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Piotrranga17.12.2017 10:51

"Mimo tych starań, jak dotąd żaden potężny inwestor jeszcze się tam nie osiedlił. W jaki jeszcze sposób można ściągnąć do miasta wielki biznes?"
Oferta na działki 2,2 ha, 1,5 ha 0,8 ha często w sąsiedztwie zabudowy mieszkaniowej to jest odstraszanie poważnych inwestorów. OK rozumiem są takie działki warto je wykorzystać; może jakiś mały inwestor wystawi hurtownie lub warsztat. Ale rozwoju miasta na tych maleństwach się nie zrobi.
Najbliższa strefa jest w Radomsku, niech ktoś z magistratu się wybierze i zobaczy jak coś takiego wygląda. Bo PSAG to parodia

93

ja ~ja (Gość)17.12.2017 10:51

Darmowa komunikacja to pic. Nic nie ma za darmo. W inny sposób ściągną z nas te pieniądze, np zwiększą podatki itp.

113

derty ~derty (Gość)17.12.2017 10:47

remont drobnych, nic nie znaczących ślepych uliczek trwa a główne drogi dojazdowe do osiedli wyglądają jak po wojnie lub bez chodników. Przykłady ? Proszę bardzo: Pawłowska, Jeziorna, Wojska Polskiego (od Kauflanda do Kostromskiej) i wiele innych. Piszcie gdzie !!!

61

tylko madiateka! ~tylko madiateka! (Gość)17.12.2017 10:21

i wystarczy! Nic więcej nie trzeba!

60

gość ~gość (Gość)17.12.2017 09:56

Ja poproszę naprawić te dziurawe ul. Jeziorną, Żelazną, Roosevelta i odcinek Wierzejskiej między mostem nad trasą a mostkiem nad Bugajem :)

60

gość ~gość (Gość)17.12.2017 09:53

Mediateke

31

ziwz ~ziwz (Gość)17.12.2017 09:19

za ten kompleks basenów to jaja pourywac

132

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat