metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gosc ~Gosc (Gość)09.02.2017 19:38

Najlepsza czołówka jaką w życiu widziałam 😊 a przyznam że oglądałam nie mało pełen szacun i podziw dla tak zdolnej młodzieży 😊

810

Bozia ~Bozia (Gość)10.02.2017 10:26

Filmik bardzo ambitny na miarę Piotrkowa Trybunalskiego i jeszcze disco polo.
Bingooooooooooooo

132

Ppp ~Ppp (Gość)10.02.2017 14:09

W czasach kiedy wszystko przesycone jest seksem bulwersowanie sie tym, ze mlodziez cos tworzy jest bezsensowne. Fajna inicjatywa.

63

Formalista ~Formalista (Gość)10.02.2017 13:54

Zostawiam treść filmu do ocen indywidualnych. Stawiam natomiast pytanie formalne - czy film jest inicjatywą prywatną, czy szkolną? Formalno-prawnie - jest inicjatywą prywatną; nakręcony został na podstawie umowy cywilnej uczestnicy-zakład video. Skoro tak - cała sprawa jest bezprzedmiotowa. Żyjemy (jeszcze) w wolnym kraju i prywatnie (póki co) każdy może robić co chce, jeżeli nie łamie prawa. Co tu więc komentować. O czym dyskutować.

41

zniesmaczony ~zniesmaczony (Gość)09.02.2017 19:22

To skandal. Rynsztokowe słownictwo, to fajna reklama szkoły. Co na to dyrekcja i władze miasta?

611

Amanda ~Amanda (Gość)09.02.2017 21:45

Co ma widziec dyrekcja ludzie ogarnijcie demona to tylko czolowka jedna z najlepszych. Tydzien temu byla wstawiona czolowka z pt bluznierstwa,alkohol narkotyki i jest ok? Tam Ci wszystko pasuje albo moze redaktora syn wystepuje.

52

Stefan ~Stefan (Gość)09.02.2017 15:36

Mam nadzieję że kuratorium oświaty zajmie się tymi wschodzacymi gwiazdami piotrkowskiego kina jak i nauczycielami.

1818

Xxxx ~Xxxx (Gość)10.02.2017 19:13

Aska..naucz sie ortografii

20

Amanda ~Amanda (Gość)10.02.2017 20:11

Nie lubisz ich bo sa mile i ladniejsze od Ciebie? Znow pojawia sie zazdrosc w komentarzu.Zeby kogos oceniac to najpierw trzeba poxnac a przedewszystkim zaczac od siebie.Wiesz nie dziwie Ci sie ze im zazdroscisz bo to fajne dxiewczyny.

33

uczennica ~uczennica (Gość)10.02.2017 20:12

Szkoda mi tylko Pana Pietrasa. Jest świetnym nauczycielem, a brak jakiegokolwiek wychowania ze strony tych wyrachowanych dziewuch nie jest jego winą. Wziął w czymś udział, pisząc się na pewne zasady ustalone wcześniej z dziewczynami. Fragmenty wulgarne miały zostać pod cenzurą.. Widać, źle że im zaufał, one wykorzystały to i wyszło jak wyszło. Mam nadzieję, że nie zawarzy to w żaden sposób na karierze Pana Pietrasa, a dziewczyny poniosą tego surowe konsekwencje.

23

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat