Bez przesady ludzie, wulgaryzm nauczyciela został wycenzurowany, jest to przecież przeróbka zwiastunu filmowego, w którym jest dużo przekleństw.
Uczniowie wykazali się pomysłowością i kreatywnością oraz niesamowitym talentem aktorskim.
A żyjemy w XXI wieku gdzie wulgaryzmy pojawiają się na każdym kroku nawet oryginalny film jest w kinach od lat 15 więc nie rozumiem o co to całe zamieszanie.
A szkoła nie ma nic wspólnego z obecną modą na " czołówki" są one kręcone poza lekcjami.
Szukanie afery na siłę. Rozumiem że droga redakcja nie używa takich słów? :D wyszło kozak, gratki :D
pełnoletni ? ok. ale reklamę ekonomikowi nie robią chyba najlepszą i nauczyciel, koleś wszystkich, chyba nie chciałabym, by moje dziecko tam trafiło
Jak zwykle media szukają afery tam gdzie jej nie ma. Jak zadzwoniłem do redaktora o interwencję w sprawie łamania przepisów przez policjantów z Piotrkowa, to w odpowiedzi usłyszałem że nie będą o tym pisać. Media w Piotrkowie też należą do PiS słabo!!!
Kazda z osob występujących w czołówce jest pełnoletnia, nie rozumiem robienia afery z używania przekleństw, tymbardziej,że w dzisiejszych czasach sa one na porzadku dziennym wśród znacznie mlodszej młodzieży. Wykazali się niezwykłą kreatywnością, nie spotkałem się z podobną czołówką.
Dla mnie bomba! :D w koncu cos nowego a nie jakies oklepane pomysły :D a druga sprawa - to jest dla beki a ludzie to na poważnie biorą ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!