Według mnie bardzo fajna inicjatywa, luźne podejście do projektu jak najbardziej na +
Słyszałem że nauczyciel grający w czołówce ma jakieś problemy przez współprace i wystąpienie w filmie. Ludzie dorosły człowiek użył wulgaryzmu i oto afera, uczniowie którzy skończyli 18 lat i przeklinają o to sensacja?!
ŚMIECH NA SALI Z LUDZI ROBIĄCYCH AFERĘ...
A czy zastanowiłyście się nad konsekwencjami tej ,, czołówki,, puszczając ją w neta. Pomyślałyście chć przez chwilę o waszym pedagogu i o tym, że ta rola jako nauczycielowi i wychowawcy po prostu nie powinna mieć miejsca???? Tak, to tylko czołówka i aż czołówka mówiąca o trudnej a nawet niebezpiecznej młodzieży tej szkoły. Bo na pweno dla pana Pietrasa jako belfra to niebezpieczny filmik.
W kilkanaście minut filmik został usunięty z sieci. Uważam, że szkoda. Nie zdążył wzbudzić szerszej dyskusji, a był tego wart. Grający w nim uczniowie nie oszczędzali na słowach wulgarnych, a do tego wystąpił w nim też nauczyciel tej szkoły.
Swoje czasy z "Chrobrego" wspominam też jako niezbyt grzecznie uczesane, a przecież było to całą epokę temu i gdy dodamy do tego jeszcze niebywały przewrót obyczajowy oraz niewyobrażalny postęp technologiczny, jaki się od tamtej pory dokonał, to czyż taki filmik "Ekonomika" może jakoś szczególnie dziwić? I również miałem nauczycieli, z którymi konie można było kraść i za którymi w ogień można by iść.
Zatem filmik? Znak czasu, po prostu.
Niech ten Wychowawca z następną swoją klasą maturalną nakręci Sztukę kochania albo Ciemniejszą stronę Graya ;-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!