Bo taka jest fachowość K. B. R.D.
Jak nie kumacie to zaproście Książkę.
Za czasów Książki taka sytuacja nie do pomyślenia.
Na nauki zawsze jest czas.
Co z konserwacją sygnalizacji czy usługi nadal płatne.
To skrzyzowanie a wszczegolnosci sygnalizacja swietlna jest skopana od samego poczatku.Jadac aleja Concordi nigdy niewiadomo czy sie zdarzy przejechac na zilonym cale skrzzowanie majac dwa samochody przed soba,bo czas jaki sie swieci jest rozny.
To całe skrzyżowanie jest bardzo źle zaprojektowane, o oznakowaniu, oświetleniu i znakach nie wspomnę.
Oczywiście można zwalać winę na kierowców, ale gdy jest co najmniej jeden wypadek tygodniowo, to już nie jest wina kierowców, tylko infrastruktury.
Przecież na obrazku wszystko jest jasne. Jak ktoś znalazł prawo jazdy w płatkach śniadaniowych to faktycznie można się pomylić
Tyle lat już jezdze przez to skrzyżowanie (niby rondo) i jeszcze nigdy nie miałem problemów, mając pierwszeństwo gdy jadę Sikorskiego, a światła już nie działają, ciut zwalniam i rozglądam się za kims jadącym ale.concordii , uwierzcie można bezpiecznie
Tu nie trzeba nic poprawiać, zmieniać, a nie unosić tyłka honorem, każdy z nas miał swoje początki za kierownicą, nie każdy potrafi super jeździć pomimo stażu i nie ma się co wstydzić a kupić godzinę czy nawet trzy lekcji doszkalających i mówisz instruktorowi gdzie chcesz jechać, co ćwiczyć, to naprawdę jest tansze od mandatu i skutków wypadku ;) czy utraty życia, mam prawo jazdy kat A,B,C,D i E ktoś kiedyś przez pomyłkę wpisał, że mam wszystkie kat. terminowe ważne na 5 lat i super się z tym czuję :)
Proszę po prostu omijać to miejsce jeśli nie jest się pewnym i tyle.
A co trudnego jest w tym skrzyżowaniu? Sygnalizacja świetlna, znaki, oznakowanie poziome, wydzielone pasy ruchu... jeszcze trochę i niektórzy będą wnioskowali o ronda przy swojej posesji albo przy każdym wyjeździe z parkingu.
A wystarczy co jakiś czas sięgnąć po przepisy ruchu drogowego i sobie przypomnieć. Jazda na pamięć i ślepa wiara we własne umiejętności za kółkiem bywają zgubne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!