metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
stokrotka. ~stokrotka. (Gość)12.01.2014 21:10

to m.a:-(

00

kit ~kit (Gość)12.01.2014 21:12

jak ma na imie dziewczyna?

00

stokrotka. ~stokrotka. (Gość)12.01.2014 21:18

nie piszcie takich komentarzy tylko uczcijcie to minuta ciszy !!!!!!!!!!!!!to byla super dziewczyna znalam ja od malego .

00

beep ~beep (Gość)12.01.2014 21:18

"xoxo" napisał(a):

Nie..z piomy. z 2 klasy...z 2c...:(

00

sad ~sad (Gość)12.01.2014 21:27

zgadzam się z wypowiedzią w 100% !!

00

Ily ~Ily (Gość)12.01.2014 21:37

Byłam z nią wiele lat w jednej klasie. To była dziewczyna miła, uśmiechnięta, wesoła. Wszędzie jej było pełno. Zawsze ją lubiłam. Tylko po cholere ona pojechała do tego protectora ?? Ludzie!!! Tam normalne osoby nie jeżdzą. To powinni zamnknąć raz na zawsze. Kto to słyszał, żeby na takie dyskoteki wpuszczali niepełnoletnie osoby.Ale to teraz nie ma najmniejszego znaczenia. Zawsze będziemy o Niej pamiętać, zawsze będzie w naszych sercach.

00

anonim ~anonim (Gość)12.01.2014 21:37

Znałam tą dziewczynę. Też nie wiem co tam się dokładnie stało, ale przecież to nie była niczyja wina! Klub w niczym nie zawinił, przecież pracownicy jej pod koła nie wepchnęli, więc nie rozumiem tego hejtu, a znając tą dziewczynę i jej znajomych mogę też potwierdzić, że to na pewno nie była ich wina - po prostu okoliczności złożyły się na wypadek. Jak ludzie mogą w tym momencie hejtować, czy też zastanawiać się czyja to wina, zamiast przejmować się śmiercią dziewczyny, to pozostanie dla mnie niepojęte.

00

sad ~sad (Gość)12.01.2014 21:45

Policja może wejść na dyskotekę w każdej chwili, nie musząc zapowiadać swojego przybycia i wylegitymować każdą osobę, sprawdzając czy jest pełnoletnia, żadnej prawnej zgody mieć nie muszą, od tego są, że mogą przybyć do dyskoteki w każdy możliwy dzień imprezy!

00

piotrkowianeczka. ~piotrkowianeczka. (Gość)12.01.2014 21:54

Chwila nie uwagi i tragedia...
Bardzo szkoda dziewczyny... :(
Pełne współczucie dla rodziny i bliskich ...

00

Nika188 ~Nika188 (Gość)12.01.2014 22:06

Ja od 2006 roku przyjeżdżam na wolę miałam 16 lat i mówcie co chcecie ale nikt tam na siłę próchów ani procentów nie daje. Chcesz to bierzesz lub pijesz twoja sprawa. Po 2 raz ochrona sprawdza dowody inny razem wpuszcza na słowo. To nie wina ani właścicieli ani ochrony że dziewczyna zginęła. Jest wyraźnie napisane zginęła poza nim na trasie a nie na sali czy pod ścianą. Szkoda dziewczyny ale żadne obelgi pod jej adresem jej koleżanek i protka życia już jej nie wrócą

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat