[b]podaj ktos prosze imie lub inicjaly tej dziewczyny . bo mam obawy ze to moze byc moja przyjaciolka.. oby nie..:( szkoda w kazdym badz razie dziewczyny..
Darujcie sobie te komentarze. Nie wiecie co sie tam stało bo żadnego z Was tam nie było. To nie jest miejsce na to by pisac czyja to wina i kto powinien sie obwinic . Pomyslcie lepiej co czuja znajomi i rodzina czytajac takie cos.
Nie wypowiadajcie się jak nie znacie sytuacji. Nie macie prawa się tak wyrażać o niej. Uszanujcie chociaż pamięć o niej. Nic więcej nie wymagam. Tylko proszę o szacunek w stosunku do niej i wszystkich osób, które w jakikolwiek sposób były z nią związane. Bo teraz każdy z naszego otoczenia przeżywa tą tragedię.
pytanie jedno co niepełnoletnie dziecko robiło o 4 rano na ulicy gdzie byli rodzice i niech prokurator sprawdzi ile to dziecko miało promili we krwi bo na 100% nie była trzeźwa. W Polsce to normalka że na dyskotekach piją wszyscy ci co maja 18 lat i ci co nie nikt tam o DO nie pyta
to byla super dziewczyna znalam ja od malego.zegnaj m........ a.......
to byla super dziewczyna nie piszcie takich komentarzy !M.A zawsze bedziemy o tobie pamietac .
jeśli była by to Twoja Przyjaciółka to byś o tym wiedziała pewnie :) M.A
Ciekawski potworze! Gdyby to była twoja przyjaciolka wiedzialbys jako jeden z pierwszych,ze cos się stało!
Chyba,ze znajomą znajomej i jej znajomej nazywasz przyjciolka!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!