po co wam wiedzieć jak się nazywała? gdybyście ją znali to dobrze byście wiedzieli jak miała na imie, skoro tak nie jest to po prostu nie musicie o tym wiedzieć
Czytając wasze komentarze stwierdzam na jakim poziomie intelektualnym jesteście :) Dziewczyna o ile wiem miała mieć w wakacje 18-tkę :) I nie wmawiajcie, że nieletnia kto jej sprzedał alko? Kto ją wgl wpuścił? Ruszcie głowami wystarczy, że jakiś jej znajomy był starszy i tyle, bo mało razy tak jest? Zresztą nieważne czy piła czy nie! Należy sie jej szacunek, choćby ta głupia minuta ciszy i pamięc, a nie znicz na fb np. -,- Ogarnijcie ludzie! M.A była bardzo dobrą i pomocną dziewczyną, zawsze usmiechniętą, każdy to wiedział, nie miała wrogów :) Jesli jej nie znaliście, to po co tu piszecie?
Jezu ludzie dajcie spokój .. Dziewczyna zginęła , a wy tylko to wina prota , bo szła naćpana czy tam pijana .. Nieważne , bo każdemu z was mogło się to przytrafić i to nie na procie , ale chociażby na innej dyskotece .. Po za tym przestańcie też ją oceniać , ona zginęła , a wy tylko hejtować potraficie .. Postawcie się na miejscu jej mamy czy taty jak czytają to co piszecie .
a czemu niby kierowca jest winny ?! to trasa szybkiego ruchu ma prawo jechac szybko .
Zastanów się co piszesz nie znałeś jej, nie każdy musi ćpać i pić!!!
Zastanówcie sie co piszecie na temat dziewczyny i jej rodziców, zamast wspólczuc tylko piep... glupoty, nie znajac jej i ich a oceniajac. Postawcie sie na miejscu rodziców i najblizszej rodziny... To co niektorzy wypisujecie naprawde boli...
[+] Mloda spotkamy sie tam na górze :(
ja osobiscie tego nie rozumiem jest tam most zebu przejsc gora nad trasa pytanie do tych kolezanek co mam odbila zeby przechodzic przez barierk mie wiecie skad kierowca jechal ?? a ciekawe ktory policjat prowadzi czyzby kokulski czy czy Adrzej J
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!