metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zen ~Zen (Gość)20.09.2015 09:55

Ilość głupich pytań poraża.

60

Leito ~Leito (Gość)20.09.2015 10:18

~Zen
prawda...

10

mol molranga20.09.2015 11:11

W 2005r. się nie udało, uda się w 2015r.

51

97-??? ~97-??? (Gość)20.09.2015 10:47

Wychodzi teraz na to że wszyscy byli w antykomunistycznej opozycji , nawet funkcjonariusze karzącego ramienia PZPR.Żenada.

63

Ela R ~Ela R (Gość)20.09.2015 12:18

Ilona? To ty?

40

Irena ~Irena (Gość)20.09.2015 14:32

A od kiedy to potrzeba zgody prokuratury, żeby sobie rozjaśnić włosy?

31

epokowiec ~epokowiec (Gość)20.09.2015 16:56

Czlowiek nie ma wplywu w jakim kraju sie urodzil, ale na to co w nim sie dzieje juz tak. Kto wymyslil lapowki u lekarzy, jak nie PZPR i komuna. Popieranie tamtego systemu bylo bledem, ale z drugiej strony przynaleznosc do partii dawala mozliwosc zatrudnienia awanasu mieszkania samochodu. Niestety starsze osoby nie wypracowaly sobie emerytury w tamtym ukladzie, bo wszystko poszlo na inne cele. Na emerytury musza teraz pracowac mlodzi.

31

tutaj tutajranga20.09.2015 10:44

Wiem, że była bardzo skrupulatna, do bólu.
Wiele lat temu była jakaś sprawa dotycząca przejazdu kolejowego. Dokładnie sprawdziła, jakie wówczas były warunki atmosferyczne. Była mgła. Zarządziła przy wizji odpalenie świec dymnych, żeby upozorować, możliwie najdokładniej, warunki katastrofy.
Skąd ja to wiem? Ja wiem bardzo dużo rzeczy.

25

sklave sklaveranga20.09.2015 12:46

Kompromis a co to jest takiego? Nurtuje mnie jedno pytanie? Kiedy bylem przesłuchiwany w związku z propagowaniem faszyzmu umieszczając na mojej stronie zdjęcie szkoły w Jarostach ozdobione swastykami. Czy Donald Tusk był Polakiem? Tak Wyborcza zachwalała Tuska. Przytrzyma nogę w drzwiach, by nie zatrzasnęły się one przed Polską. A tymczasem Donald Tusk przestał być Polakiem? Pozbawił nas na forum Unii prawa weta ws. imigrantów! Ewa Kopacz po zjawieniu się w Brukseli w środę nic już bowiem nie wskóra. Nieważne, czy chciałaby, czy nie. Decyzja zapadnie na spotkaniu unijnych ministrów spraw wewnętrznych. No a jak Trynkiewicz za sponsoruje budowę kilku szkół, przedszkoli. Przecież jest go na to stać? To co wtedy?
Chodzić po wodzie to wielu potrafi. Idźcie tedy i czyńcie uczniami cały naród.
Foto na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia

72

antykomor ~antykomor (Gość)20.09.2015 20:44

Na początku myślałam, że to ta baba z pupu

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat