metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Extra Mocny ~Extra Mocny (Gość)22.09.2015 08:09

Ta kobita nie ma dobrego PR w prokuraturze i samym mieście.Z tego co słyszałem to emerytura wielkimi krokami się zbliża. Widziałem wczoraj w telewizji Superstacja wywiad tow.prokurator który był robiony na korytarzu ponieważ szef tow.prokurator nie udostępnił jej sali konferencyjnej a to już może o czymś świadczyć .

20

97-??? ~97-??? (Gość)20.09.2015 17:11

"Miałam legitymację w biurku w pracy i na tym kończyła się moja działalność partyjna. Tak, to się za mną ciągnęło, bo „komuch”, tylko, że wszyscy byliśmy komuchami. "Buuuhahaha,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he.

64

Różowy salonik ~Różowy salonik (Gość)21.09.2015 16:03

PZPR rządziła przez sekretarzy. Przynależność do Partii, to jak do sekty. Trzeba było uczestniczyć w marszach 1 majowych, niosąc czerwoną flagę, zebraniach, plenach itd itd. Wreszcie wykonywać wskazówki "przełożonego". Brak ich realizacji wiązał się z odbiorem legitymacji PZPR i nawet wyrzuceniem z pracy. Wstępowanie do organizacji było kompromisem pomiędzy przekonaniami i strachem przed konsekwencjami.

20

esbek ~esbek (Gość)21.09.2015 10:07

Znalezione w sieci; "Anonymous8 września 2015 20:29
To ciekawa postać znana dobrze opozycjonistom z "Solidarności" z posłem Sejmu kontraktowego Ryszardem B. na czele. Tego typu ludzie niszczyli opozycję i po 1989 r. i nie ponieśli za takie zachowania żadnych konsekwencji. Ta Pani razem z Ryszardem K. niszczyła ludzi. Pamiętamy jej występy, mi.in z milicjantami i z kierowcami z Prokuratury... "

30

dew ~dew (Gość)21.09.2015 08:00

nie ma to jak trzymać się państwowego stołka

61

97-??? ~97-??? (Gość)21.09.2015 07:33

Takie tam z filmu "Psy" - Dziadek: "Żeby chociaż stójkowym, wy młodzi jesteście, a gdzie ja teraz robote znajde jak tylko przesłuchiwać umie ? "

30

.3.5. ~.3.5. (Gość)20.09.2015 22:36

Figuruje jako SB???

30

antykomor ~antykomor (Gość)20.09.2015 20:44

Na początku myślałam, że to ta baba z pupu

21

sklave sklaveranga20.09.2015 12:46

Kompromis a co to jest takiego? Nurtuje mnie jedno pytanie? Kiedy bylem przesłuchiwany w związku z propagowaniem faszyzmu umieszczając na mojej stronie zdjęcie szkoły w Jarostach ozdobione swastykami. Czy Donald Tusk był Polakiem? Tak Wyborcza zachwalała Tuska. Przytrzyma nogę w drzwiach, by nie zatrzasnęły się one przed Polską. A tymczasem Donald Tusk przestał być Polakiem? Pozbawił nas na forum Unii prawa weta ws. imigrantów! Ewa Kopacz po zjawieniu się w Brukseli w środę nic już bowiem nie wskóra. Nieważne, czy chciałaby, czy nie. Decyzja zapadnie na spotkaniu unijnych ministrów spraw wewnętrznych. No a jak Trynkiewicz za sponsoruje budowę kilku szkół, przedszkoli. Przecież jest go na to stać? To co wtedy?
Chodzić po wodzie to wielu potrafi. Idźcie tedy i czyńcie uczniami cały naród.
Foto na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia

72

tutaj tutajranga20.09.2015 10:44

Wiem, że była bardzo skrupulatna, do bólu.
Wiele lat temu była jakaś sprawa dotycząca przejazdu kolejowego. Dokładnie sprawdziła, jakie wówczas były warunki atmosferyczne. Była mgła. Zarządziła przy wizji odpalenie świec dymnych, żeby upozorować, możliwie najdokładniej, warunki katastrofy.
Skąd ja to wiem? Ja wiem bardzo dużo rzeczy.

25

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat