metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
.3.5. ~.3.5. (Gość)20.09.2015 22:36

Figuruje jako SB???

30

97-??? ~97-??? (Gość)21.09.2015 07:33

Takie tam z filmu "Psy" - Dziadek: "Żeby chociaż stójkowym, wy młodzi jesteście, a gdzie ja teraz robote znajde jak tylko przesłuchiwać umie ? "

30

dew ~dew (Gość)21.09.2015 08:00

nie ma to jak trzymać się państwowego stołka

61

esbek ~esbek (Gość)21.09.2015 10:07

Znalezione w sieci; "Anonymous8 września 2015 20:29
To ciekawa postać znana dobrze opozycjonistom z "Solidarności" z posłem Sejmu kontraktowego Ryszardem B. na czele. Tego typu ludzie niszczyli opozycję i po 1989 r. i nie ponieśli za takie zachowania żadnych konsekwencji. Ta Pani razem z Ryszardem K. niszczyła ludzi. Pamiętamy jej występy, mi.in z milicjantami i z kierowcami z Prokuratury... "

30

Różowy salonik ~Różowy salonik (Gość)21.09.2015 16:03

PZPR rządziła przez sekretarzy. Przynależność do Partii, to jak do sekty. Trzeba było uczestniczyć w marszach 1 majowych, niosąc czerwoną flagę, zebraniach, plenach itd itd. Wreszcie wykonywać wskazówki "przełożonego". Brak ich realizacji wiązał się z odbiorem legitymacji PZPR i nawet wyrzuceniem z pracy. Wstępowanie do organizacji było kompromisem pomiędzy przekonaniami i strachem przed konsekwencjami.

20

97-??? ~97-??? (Gość)20.09.2015 17:11

"Miałam legitymację w biurku w pracy i na tym kończyła się moja działalność partyjna. Tak, to się za mną ciągnęło, bo „komuch”, tylko, że wszyscy byliśmy komuchami. "Buuuhahaha,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he.

64

Extra Mocny ~Extra Mocny (Gość)22.09.2015 08:09

Ta kobita nie ma dobrego PR w prokuraturze i samym mieście.Z tego co słyszałem to emerytura wielkimi krokami się zbliża. Widziałem wczoraj w telewizji Superstacja wywiad tow.prokurator który był robiony na korytarzu ponieważ szef tow.prokurator nie udostępnił jej sali konferencyjnej a to już może o czymś świadczyć .

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat