metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
qqqqqqqqqqqqqqq ~qqqqqqqqqqqqqqq (Gość)14.10.2011 00:55

Jak dla mnie za takie coś właściciel tego psa powinnień oberwać tak samo.Połamać mu kręgosłup i niech se radzi.
Jak nie chcesz psa to go oddaj do schroniska lub komuś innemu.Mam nadzieje że znajdą tego debila !

00

zzzzzzzz ~zzzzzzzz (Gość)14.10.2011 01:52

Gdyby w tym rowie leżał tzw. żul bądź człowiek bezdomny to nikt by raczej palcem nie kiwnął bo pijany pewnie to niech sobie leży a tu lament i rozpacz z powodu kundla jakiegoś!!! Zwierzętom też się szacunek jakiś należy i nie wolno się znęcać nad nimi no ale w tak marnej sytuacji najlepiej takie zwierze bezboleśnie uśpić...

00

Pietrek Pietrekranga14.10.2011 03:07

jesli bedzie nastepny pies nazwijmy go krzysztoch

Komentarz był edytowany przez autora: 14.10.2011 03:08

00

TRAGEDIA MIĘDZYNARODOWA ~TRAGEDIA MIĘDZYNARODOWA (Gość)14.10.2011 03:21

TYSIĄCE LUDZI NA TYM ŚWIECIE CIERPI Z POWODU GŁODU, CHŁODU, WOJEN, ZNĘCANIA SIĘ ITP I NIKT O NICH NIE PISZE, NIKT IM NIE WSPÓŁCZUJE, NIKT NIE BOLEJE NAD ICH LOSEM I NIKT NIE ROBI NIC ŻEBY IM POMÓC A TU KUR..A ROZPACZ I LAMENT NAD PSEM!!!! NIC MU ZDROWIA NIE WRÓCI WIĘC UŚPIĆ I PO SPRAWIE A WINNY Z CZASEM I TAK SIĘ ZNAJDZIE! MOJEGO PSA TEŻ AUTO ZABIŁO BO WYBIEGŁ Z PODWÓRKA NA DROGĘ I CO MIAŁEM KIEROWCĘ DO SĄDU PODAĆ??? A MOŻE RACZEJ ON MNIE???

00

pscólka ~pscólka (Gość)14.10.2011 07:16

jak tak można!temu co to zrobił powinno stać się tak samo!

00

ols ~ols (Gość)14.10.2011 08:39

A kto tu lamentuje nad uśpieniem człowieku?! Wiadomo, że to była konieczność! Chodzi o tę bestię, ktora go skatowała. Jakto NIKT nie boleje nad ludźmi, głodem itp? Poczytaj fora, wejdź na strony róznych międzynarodowych fundacji i zasięgnij języka, a nie, głupoty wypisujesz! To jest loklany portal i lokalna sprawa, jak naszego regionu będzie dot. głód to pewine też bedziemy lamentować z Tobą na czele.

00

Tartu Tarturanga14.10.2011 10:20

"TRAGEDIA-MIeDZYNARODOWA" napisał(a):
I CO MIAŁEM KIEROWCĘ DO SĄDU PODAĆ??? A MOŻE RACZEJ ON MNIE???

Zdecydowanie Kierowca Ciebie, Masz się czym chwalić !!! Wstyd !!!

00

luna1 ~luna1 (Gość)14.10.2011 10:33

"Coś" co jest zdolne do tak okrutnego czynu względem istoty żywej, czującej i bezbronnej jaką był ten piesek nie będzie miało oporu przed skrzywdzeniem innych istot w tym ludzkich, dlatego nie możemy być obojętni wobec chodzących wśród nas bestii. Wrażliwość człowieka nie może ograniczać się jedynie do naszej ludzkiej rasy. Reagujmy na zło, nie bądźmy obojętni!

00

. . . . . . ~. . . . . . (Gość)14.10.2011 11:52

~zzzzzzzz (Gość)10 godzin temu, 01:52Gdyby w tym rowie leżał tzw. żul bądź człowiek bezdomny to nikt by raczej palcem nie kiwnął bo pijany pewnie to niech sobie leży a tu lament i rozpacz z powodu kundla jakiegoś!!! Zwierzętom też się szacunek jakiś należy i nie wolno się znęcać nad nimi no ale w tak marnej sytuacji najlepiej takie zwierze bezboleśnie uśpić...
Jest mała różnica!!! ten pijany to upił się sam na własne zyczenie, nikt mu do gardła nie wlewal!! a pies się sam nie skatował!

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)14.10.2011 12:08

Trzeba przestać patyczkować się z takimi draniami - jak widzimy, że coś takiego się dzieje, że ktoś źle traktuje zwierzę. Przestańmy udawać, że nie widzimy. Przestańmy się bać. Obojętnie, czy to sąsiad czy choćby teść. Trzeba reagować.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat