Jak można tak traktować zwierzęta, przecież to żywe istoty, które też czują. Takiego zwyrodnialca powinno się dorwać i też skazać go na cierpienie. Trzeba wreszcie zrobić coś z tymi potworami bo na miano "człowieka" to niestety nie zasługują.
Gdzie byli obrońcy zwierząt, panie Fałek i inne, Ziutek od łańcuchów, Kocie Matki gdzie były, jak tego biednego pieseczka poddano eutanazji?! Człowieka też byście się pozbyli zastrzykiem, jak w Holandii czy Szwajcarii? Jak mogliście? Jak mogliście.
Tylko nie zapomnij zabrać ze sobą pampersa,dziecino.
powinny byc baaardzo surowe kary dla takich .....
ktos pewnie powie ..że to tylko pies zwierze ...ale jesli takie COŚ krzywdzi wlasnie tak bezbronną istote to nie zawaha sie skrzywdzić człowieka !!!!
Ręce powinno się takiemu kwasem oblać !!!
ludzie w miastach maja takie podejscie do zwierzat najpierw biora bo jaki to on nie jesty fajny i slodki a pozniej katuja i wyrzucaja- a nastepnie jeszcze na formu pisza kto go tak skatowal.
Biedactwo kochane... te zdjęcia mnie dobiły... poryczałam się aż. Jak tak można! No jak!!!
dlaczego ludzie to najbardziej okrutny gatunek na świecie? nawet najbardziej drapieżne i ogromne zwierzęta zabijają tylko żeby przetrwać.
Tysiącami ludzie umierają, w tym dzieci, każdego dnia w Somalii, choćby. Więc opanuj się.
Jak widzę zdjęcia tysiąca ludzi też się wzruszam. O co Ci chodzi, co się nie podoba. Lubisz się czepiać? To poćwicz do lustra i daj mi spokój. Mam chyba prawo wyrazić swoje zdanie i wzruszać się kiedy chcę, a Tobie NIC do tego. Więc OPANUJ ale swoje komentarze.
BOze jacy CI ludzie na tym swiecie sa okrutni jak moga zrobic cos takiegoo niewinnu psu;/ mi to sie w glowie nie miesci ..kocham zwierzeta i gdy widze albo slucham o takich ludziach to lapie mnie obrzydzenie.ciekawe jakby zareagowali gdyby ktos im taka krzywde wyrzadzil...brak słow...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!