Najlepszą metodą na ciemnotę, arogancje i agresję naszego społeczeństwa wobec PR byłoby wystawianie faktur na nieuzasadnione wzywanie karetki. I to nauczyło by szarą mase myślenia! A za agresję i wulgarność wobec członków zespołów zakładanie spraw cywilnych. Na szczeęście wiem że takich spraw się już wiele toczy...
Potrzeba takich kampanii więcej i więcej oraz w TVN Fakty, Wiadomości TVP 1 , Panorama TVP2, TVP INFO, TRWAM, TVN 24 itd. i to o najlepszych porach . Musiało by w to wejść Państwo Polskie
Kazdy kij ma dwa konce sa sytuacje w których narzekamy na ratowników, ale zadajmy sobie pytanie ile wysiłku, energii i zaangażowania wkładają w kazdy dzien swojej pracy.Łatwiej osadzic trudniej docenić
- rat.med słowa się czasem odmieniają przez płcie. Gdybyś jeździła na traktorze to byś była traktorzystką a nie traktorzystą. Mój zawód to ratownik medyczny i jestem ratowniczką...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!