metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mila ~mila (Gość)26.09.2014 10:17

Najlepszą metodą na ciemnotę, arogancje i agresję naszego społeczeństwa wobec PR byłoby wystawianie faktur na nieuzasadnione wzywanie karetki. I to nauczyło by szarą mase myślenia! A za agresję i wulgarność wobec członków zespołów zakładanie spraw cywilnych. Na szczeęście wiem że takich spraw się już wiele toczy...

70

Ratownik Medyczny ~Ratownik Medyczny (Gość)26.09.2014 10:21

Potrzeba takich kampanii więcej i więcej oraz w TVN Fakty, Wiadomości TVP 1 , Panorama TVP2, TVP INFO, TRWAM, TVN 24 itd. i to o najlepszych porach . Musiało by w to wejść Państwo Polskie

50

elza ~elza (Gość)26.09.2014 11:10

Kazdy kij ma dwa konce sa sytuacje w których narzekamy na ratowników, ale zadajmy sobie pytanie ile wysiłku, energii i zaangażowania wkładają w kazdy dzien swojej pracy.Łatwiej osadzic trudniej docenić

60

gościówa ~gościówa (Gość)29.09.2014 23:17

"rat.med-" napisał(a):

- rat.med słowa się czasem odmieniają przez płcie. Gdybyś jeździła na traktorze to byś była traktorzystką a nie traktorzystą. Mój zawód to ratownik medyczny i jestem ratowniczką...

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat