Ja nie płace wogóle ,a mandaty mam w dup...!!!!
Tym bardziej, że banki wprowadzają karty zbliżeniowe (np. w PKO BP - payWave). Ale jeżeli ktoś ustala opłatę a daje przedpotopowe automaty, które nie wydają reszty to jest rżnięcie klientów w biały dzień. Idź do sklepu i pani powie ci, że weźmie kilka złotych więcej bo nie ma wydać. To niech ci stójkowi stoją z drobniakami i rozmieniają kasę. Kiedyś nie było problemu, stali ludzie i zbierali kasę i wydawali. Ale wszystko musi być w automacie (na prąd). Tylko jak w Szczecinie 2 czy 3 lata temu zabrakło prądu to była tragedia. Chleba nie można było kupić.
Przywrócić stolicę Polski w Piotrkowie. Wtedy chociaż będziemy wiedzieli za co płacimy.
Fakt nie wydają reszty ale za tę końcówkę stoisz dłużej na parkingu. Płacisz 2zł stoisz 40min.
lub choćby Gubernię Piotrkowską
Taka karta zbliżeniowa od ponad 6 lat funkcjonuje w naszym mieście - to Karta Miejska MZK, którą, według ambitnych planów mieliśmy móc płacić również za parkingi czy basen. Niestety, w 2006 nastąpiła epoka Chojniaka i Karta Miejska zamiast się rozwijać, zwinęła się.
Nie do końca, technicznie jest ona podobna jednak funkcjonalnie to zupełnie inne rzeczy ;)
To ja jestem chyba zacofany. Nie pamiętam kiedy ostatnio stałem na płatnym parkingu ale pamiętam, że nie miałem 1,50zł tylko 2zł ale na bilecie nie było, że mogę stać 40min. Od kiedy to zmienili. A czy można za 1zł postać 20min.?
Wiesz może mi jakąś głupotę wywaliło albo na kacu byłem ale poważnie wrzuciłem 2zł i 40min dostałem.
Za 1zł nie możesz nic dostać bo to kurna od 1,5zł przyjmuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!