Rozumiem, że pomyliłeś datę. Przypominam, że w specyfikacji przetargowej zapomniano napisać, że podmiot odbierający śmieci ma obowiązek dostarczenia pojemników. W tej sytuacji będziesz musiał wydzierżawić od JUKO pojemniki na własny koszt.
Przepraszam, miało być 27.06.2013. No dobrze ale skoro zadeklarowałem, że będę segregować śmieci, to firma JUKO powinna dostarczyć mi chociaż worki do tego celu przeznaczone.
daje sobie reke uciac ze jak prezydent skonczy kadencje i go nie wybiora to zasiadzie w radzie nadzorczej Juko
To samo jest u nas w Sulejowie a nawet gorzej bo Gmina podpisał już umowę na odbiór śmieci a mimo to mieszkańcom opłaty nie obniżono. Gmina Sulejów zarobi na śmieciach ponad 1000000 zł kosztem mieszkańców
To samo jest u nas w Sulejowie. U nas nawet gorzej bo Gmina podpisała już umowę na odbiór odpadów a mimo to stawki nie obniżono. Gmina na śmieciach zarobi ponad 1000000 PLN kosztem mieszkańców
to zamiast robic cos dla nas by bylo taniej i przyjrzec sie temu co jest zaproponowane to oni glosuja na "NIE" super sprawa!!!
Ciach... i już nie masz ręki. Zasiądzie, ale prędzej na ul. Wroniej 76-90.
Czy taki jest NAPRAWDĘ regulamin?
Prezydent rządzi w taki sposób Radą Miasta?
To nie jest samorząd, to jest dyktat!
Radni zajmują się takimi szczegółami jak format XML?
To co robią w urzędzie np. informatycy?
Niby nie ma się co dziwić. Jeśli informatykom urzędu wpisanie deklaracji ma zająć kilka miesięcy, to jakby biedacy wytrzymali tak wielką pracę na co dzień.
Opłaty nie mogą być TAŃSZE. Mogą być NIŻSZE. PROSZĘ PISAĆ PO POLSKU
Firma Remondis zabrała swoje pojemniki na śmieci i nie dostarczono innych! W co mam składować sortowane śmieci? Chyba wywiozę je pod urząd miasta bop zgodnie z ustawą właścicielem śmieci jest miasto. Już widzę co będzie się działo w poniedziałek 1.07.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!