EP, czyli [b]Piotrkowianin obchodzi swój mały jubileusz. Warto zauważyć, że nabiło mu już 600 postów. Byłoby sporo więcej, gdyby mu trochę to tu, to tam, nie ubyło omal niezauważalnie, trochę dziwnie.
Ale cieszmy się z tego, co osiągnął!
A że przy okazji napisał parę niegłupich rzeczy, więc do dzieła: [/b]
Mam pytanie: Jaka jest liczba użytkowników posiadających zarejestrowane konto na portalu ?
P.S: Ja życzyłbym sobie aby było jeszcze więcej news'ów każdego dnia i by móc mieć możliwość nabycia e-wydania "Tygodnia Trybunalskiego".
Wszystkiego najlepszego. Myślę, że już wystarczy tego dobrego/złego.
Nasz portal ma już dwa lata, piszecie. To warto by jeszcze dodać, że przyczynił on się walnie do zamarcia życia na najstarszym forum związanym z Piotrkowem, działającym na gazeta.pl Cześć Jego Pamięci!
gratuluje życzę wszystkiego najlepszego i STAROPOLSKIM DZIŚ ZWYCZAJEM STUKNIJMY SIĘ JAJEM P.S. miło że jest gdzie skomentować życie tego miasta
Po ostatnim czyszczeniu bazy użytkowników z kont nieaktywnych będzie to około 600 użytkowników. Ale planujemy zrobić kolejne czystki, bo niektórzy zapomnieli że maja konto, albo dodali je po to aby dodać ogłoszenie :)
Ustalcie sobie lepiej zasady kasowania kont po 12 miesięcznym okresie bez logowania. Pousuwacie ludziom, którzy powyjeżdżali na zachód i potracicie użytkowników (czasem i 6m można się nie logować).
epiotrkow to najlepszy portal o piotrkowie i okolicach pod wzgledem newsow i wiadomosci jest No.1 :-) Zauważyłem tylko że nie są dodawane żadne wiadomości w soboty i w niedziele tak jakby w redakcji nikogo nie było :D
Szczerze, po debiucie portalu przestałem słuchac strefy fm bo teraz najważniejsze wiadomosci mam tutaj i mam takze mozliwosc ich komentwania :-)
Tamto forum zamarło już wiele lat temu. Przez kilka trollujących osób, mających po kilkanaście kont, zrobił się tam syf, który doprowadził do zniszczenia forum.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!