metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kris krisranga05.04.2010 17:02

"zet" napisał(a):
a ja nie ogarniam tego nowego cytowania :P

Jak to? Przecież jest jak wcześniej tylko ikonka zmieniła wygląd i położenie (jest teraz pod treścią, taka chmurka czy jakoś tak).
Najpierw zaznaczasz to co chcesz cytować, później klikasz na ikonkę i cytowanie gotowe :)

00

Wodnik ~Wodnik (Gość)05.04.2010 20:07

"kris" napisał(a):
Jak to? Przecież jest jak wcześniej tylko ikonka zmieniła wygląd i położenie (jest teraz pod treścią, taka chmurka czy jakoś tak). Najpierw zaznaczasz to co chcesz cytować, później klikasz na ikonkę i cytowanie gotowe :)

00

Wodnik ~Wodnik (Gość)05.04.2010 20:08

Kris[b] udało się .wkleiłem Twój cytat. Jakie to proste.

Komentarz był edytowany przez autora: 05.04.2010 20:09

00

zet ~zet (Gość)06.04.2010 08:20

"kris" napisał(a):
chmurka czy jakoś tak)

aaa dzieki :D taka mała jest ze nie zauwazalem jej wczesniej :D

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)06.04.2010 11:26

Nasz portal ma już dwa lata
To ja proponuję na 2-lecie portalu, abyśmy tutaj realizowali trzy cele:
1) Czynienie dobra. 2) Głoszenie prawdy. 3) Stworzenie wspólnoty miłości. Czy ktoś się pisze na taką propozycję?

00

Irbis ~Irbis (Gość)06.04.2010 12:20

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
abyśmy tutaj realizowali trzy cele: 1) Czynienie dobra. 2) Głoszenie prawdy. 3) Stworzenie wspólnoty miłości.

Brzmi przepięknie. Tylko ja z kolei tego nie ogarniam.
Przepraszam, czy masz jakąś wizję, jak to wprowadzać w życie? Tutaj, przez komentarze na forum?.
Bo jeśli chodzi tylko o deklaracje, to jeszcze:
Zaprowadźmy Pokój na całym świecie, zlikwidujmy głód, nędzę i epidemię aids, uratujmy ginące gatunki! Po co się ograniczać?

00

kris krisranga08.04.2010 14:35

W dniu dzisiejszym uruchomiliśmy testowy przekaz z kamery zamieszczonej w sklepie Omega skierowanej na plac Kościuszki -
http://www.epiotrkow.pl/kamera/plac-kosciuszki
Będziemy starali się poszerzać ofertę kamer online :)

00

klet ~klet (Gość)08.04.2010 14:42

"kris" napisał(a):
W dniu dzisiejszym uruchomiliśmy testowy przekaz z kamery zamieszczonej w sklepie Omega skierowanej na plac Kościuszki - http://www.epiotrkow.pl/kamera/plac-kosciuszki Będziemy starali się poszerzać ofertę kamer online :)

Bardzo dobra wiadomość. Ale kiedy będzie np: kamera ze studia Strefy.fm ? Czasem warto byłoby zobaczyć jak włodarze miasta pocą się w studio odpowiadając na ciężkie pytania :).

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)15.06.2010 14:03

"Seweryn" napisał(a):
Powiem szczerze, iż zaczynam mieć dość Piotra Włostowica i jego postów.
Cenię sobie szczerość i wyznam również szczerze, że ja nawet nie zaczynam, ale naprawdę mam już dość Piotra Włostowica i jego postów.
Robi to celowo żeby wywoływać emocje.
Ależ oczywiście! Celowo! Cóż za artysta byłby ze mnie, gdybym nie wywoływał emocji? Emocje w sztuce to zagadnienie na dłuższy referat. Poza tym, emocje potrzebne są (twórcy i odbiorcy) do życia, jak woda i chleb. Pan Stanisław Piotr Gajda miałby tu wiele do powiedzenia. On sam i zapraszani co roku na festiwale sztuki artyści grają tylko na emocjach!

To go bawi bo ma dużo wolnego czasu odkąd stracił pracę.
Zabawa jest immanentną częścią szczęśliwego życia człowieka.
Co zaś do utraty pracy: nigdy jej nie utraciłem, bo nigdy nie pracowałem. Utrzymywałem się z wyprzedaży rodowych klejnotów i sreber. Gdy pozbyłem się wszystkich, stanąłem na czarno w ulicy Cmentarnej i handlowałem czas jakiś zniczami. Ale w kwietniu poczułem powołanie i stawiłem się do pracy tutaj, na forum epiotrkow.pl

Dajcie mu bana i niech się przeniesie na ogólnopolski tam go nauczą skromności i pokory.
Skromności i pokory już więcej się mnie nie nauczy. Zapewniam solennie.
Ale czy zamiast tego proponowanego przez ciebie bana (cóż to za kara?!), nie lepsza od razu zsyłka na Sybir w kibitce?

A tak na koniec, że się uprzejmie zapytam.
Czy ktoś stosuje wobec ciebie środki przymusu bezpośredniego (kajdanki i prowadnice, pałka policyjna, kaftan bezpieczeństwa, gaz drażniący, siła fizyczna, pasy i siatki obezwładniające, pies i koń służbowy, wodne środki obezwładniające, kolczatka drogowa, pociski niepenetracyjne miotane z broni palnej, broń palna), abyś wchodził w ogóle na to forum?
A jeżeli wchodzisz, z nieprzymuszonej własnej woli, to czy ktoś używa przemocy wobec ciebie, zmuszając do czytania pierdół Piotra Włostowica.

Jeżeli masz wolną wolę, to zrób sobie spacer do łabędzi na stawie w parku Poniatowskiego, a nie siedź i nie czytaj Włostowica. No, chyba, że kręci cię masochizm.

00

Lola ~Lola (Gość)15.06.2010 12:06

"Seweryn" napisał(a):
Powiem szczerze, iż zaczynam mieć dość Piotra Włostowica i jego postów

Z tego co się orientuję, żyjemy w czasach, kiedy naprawdę każdy ma pewien zakres swobody. Może sobie dokonywać indywidualnych decyzji i wyborów - ot, domena wolności słowa i sumienia. Jeśli Jeden ma czas i ochotę artykułować swoje zdanie, proszę bardzo. Jeśli natomiast Drugi nie ma ochoty tego słuchać, wzgl. czytać wyłącza komputer, tudzież zamyka oczy lub najzwyczajniej w świecie nie czyta/nie słucha. Oburzonym wypowiedziami Piotra proponuję przedrzeć się przez gąszcz tego forum i zapewniam, że znajdziecie prawdziwe chwasty i toksyny umysłowe - wypowiedzi skutecznie wykraczające przeciwko jakimkolwiek normom życia społecznego i moralno-obyczajowego. Konkretnych przykładów nie podam, choć cisną mi się na usta.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat