Jak to? Przecież jest jak wcześniej tylko ikonka zmieniła wygląd i położenie (jest teraz pod treścią, taka chmurka czy jakoś tak).
Najpierw zaznaczasz to co chcesz cytować, później klikasz na ikonkę i cytowanie gotowe :)
Kris[b] udało się .wkleiłem Twój cytat. Jakie to proste.
aaa dzieki :D taka mała jest ze nie zauwazalem jej wczesniej :D
Nasz portal ma już dwa lata
To ja proponuję na 2-lecie portalu, abyśmy tutaj realizowali trzy cele:
1) Czynienie dobra. 2) Głoszenie prawdy. 3) Stworzenie wspólnoty miłości. Czy ktoś się pisze na taką propozycję?
Brzmi przepięknie. Tylko ja z kolei tego nie ogarniam.
Przepraszam, czy masz jakąś wizję, jak to wprowadzać w życie? Tutaj, przez komentarze na forum?.
Bo jeśli chodzi tylko o deklaracje, to jeszcze:
Zaprowadźmy Pokój na całym świecie, zlikwidujmy głód, nędzę i epidemię aids, uratujmy ginące gatunki! Po co się ograniczać?
W dniu dzisiejszym uruchomiliśmy testowy przekaz z kamery zamieszczonej w sklepie Omega skierowanej na plac Kościuszki -
http://www.epiotrkow.pl/kamera/plac-kosciuszki
Będziemy starali się poszerzać ofertę kamer online :)
Bardzo dobra wiadomość. Ale kiedy będzie np: kamera ze studia Strefy.fm ? Czasem warto byłoby zobaczyć jak włodarze miasta pocą się w studio odpowiadając na ciężkie pytania :).
Z tego co się orientuję, żyjemy w czasach, kiedy naprawdę każdy ma pewien zakres swobody. Może sobie dokonywać indywidualnych decyzji i wyborów - ot, domena wolności słowa i sumienia. Jeśli Jeden ma czas i ochotę artykułować swoje zdanie, proszę bardzo. Jeśli natomiast Drugi nie ma ochoty tego słuchać, wzgl. czytać wyłącza komputer, tudzież zamyka oczy lub najzwyczajniej w świecie nie czyta/nie słucha. Oburzonym wypowiedziami Piotra proponuję przedrzeć się przez gąszcz tego forum i zapewniam, że znajdziecie prawdziwe chwasty i toksyny umysłowe - wypowiedzi skutecznie wykraczające przeciwko jakimkolwiek normom życia społecznego i moralno-obyczajowego. Konkretnych przykładów nie podam, choć cisną mi się na usta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!