"Kto widział sprawcę?" wydaje mi się że pracownicy banku, a skoro to bank to pewnie i coś na monitoringu zostało uwiecznione
To jest napad na bank wszyscy do góry ręce, do góry ręce jak na naszym koncercie :D
Popek i Gang Albanii w akcji?
Bohater! A banki przepraszam to nie złodzieje? Robin Hood z kropidłem po lasach nie buszował a cały świat do dziś pieśni chwalebne o nim śpiewają ! Z resztą nie zgłoszenie przestępstwa będąc jego świadkiem a nie sprawcą nie jest przestępstwem. ja bym jeszcze człowiekowi brawo bił a nogi napewno w jego stresie związanym z trudnym zawodem nie podłożył. Gratulacje
o tej porze koło mistera to ja sie nerwowo zachowywałem, bo byłem spozniony do roboty.
Zysk netto okradzionego Banku za 2008 rok to 1024 miliardy euro, cóż to dla nich te 60 tyś. śmiesznych złotych, mała szkodliwość społeczna czynu ,sprawa do umorzenia. :P
"Jak poinformowała nas Ilona Sidorko (rzecznik Komendy)"
Jakiej komendy i dlaczego wielką literą?
"Wszyscy, którzy w tym czasie przechodzili w pobliżu miejsca zdarzenia i widzieli nerwowo zachowującego się mężczyznę, proszeni są o kontakt z piotrkowską policją."
A ci, co przejeżdżali nie są proszeni?
ja z natury trochę nerwowy jestem, muszę się pilnować, żeby mnie nie zaczęli podejrzewać.. :-)
Gdzie monitoring? Gdzie ochrona? Pracownice nie miały cichego alarmu? Banki są takie bogate a oszczędzają na podstawowych zabezpieczeniach?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!