no ladnie, bank rabniety a psy z reka w nocniku. I to mnie bawi. Jesli jakis swiadek nie pokaze sprawcy palcem to te sieroty w mundurach nie dadza rady.
Przed chwilą przechodziłem obok tegoż banku no i chyba widziałem sprawcę napadu bo był bardzo zdenerwowany
Dzień dobry, otóż tylu ochroniarzy, tyle kamer, przycisków, monitoringów, tyle wielkich szkoleń z udziałem wielu służb i co ? no i nikt nie sądził, że to może się zdarzyć
no i dobrze zrobił Wielki szacun oby go nie złapali chociaż trochę odżyje z tej biedy w kraju ja nie mam tyle odwagi co on ale chociaż połowa tej kwoty by się przydała;)
Śmiać mi się chce czytając większość komenrarzy.portret pamięciowy? Goscia w kominiarce?powodzenia. Ton głosu? Ciekawe kto z was w takiej sytuacji skupiłby się na tym. Przycisk napadowy został wciśnięty tak dla informacji.a pieniądze są ubezpieczone więc nikt nie będzie narażać się na niebezpieczeństwo. Każdemu kto drwi z tej sytuacj życzę żeby do głowy został przystawiony mu pistolet...wtedy pogadamy
O 17:00 jest jeszcze widno i dużo ludzi się tam przemieszcza.A co to -w tym banku i na jego terenie nie ma kamer lub alarmów przy kasach???????????????????- to śmierdząca sprawa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!