Nic nie gadać :D Gość zrobił dobrą robotę. 60 tysi to jest dopiero kasa. Oby go nie złapali :D
Moi drodzy, wyobraźcie sobie ze pracuje tam wasza mama, żona, dziewczyna ewentualnie kochanka, przychodzi do niej gość który celuje w jej głowę pistoletem i mówi że ja zaraz zabije ..... Bez komentarza.....
Banki oszczędzają i tak mają!!! zatrudnili by ochronę i problem z głowy
Ludzie ciekawe jak wy byscie sie czuli po takim zdazeniu bedac na miejscu tych kasjerek i ludzi w banku, kupa w majtka gwarantowana. Brawo za odwage dla tych pań i ludzi w banku. Co prawda to prawda banki nas okradają, tylko ze banka rzadnych strat tu nie poniesie bo jest ubezpieczony na takie okazje i ubezpieczyciel wyplami mu kase. Pytanie co z tym zrobia nasi super pilicjanci wpier.... paczki. Licza na ludzi bo sami nigdy nic nie robia jak ktos z dupy nie strzeli to goscia nie znajda taka prawda
Dzień dobry - takie czasy ze wszyscy chodzimy zdenerwowani tak więc uwaga
Do ertes. Umiesz czytać ze zrozumieniem,bo z tego co ja przeczytałem to udało się tej osobie okraść bank,więc nie prowokuj na siłę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!