metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mona ~mona (Gość)17.05.2013 16:03

Sjesta chyba najlepsza na ten moment pizzeria w piotrkowie

00

martita82 ~martita82 (Gość)17.05.2013 16:30

ja zawsze jadałam w tinie.teraz z mężem chodzimy do sjesty.naprawde najlepsza pizzeria.polecam

00

hahahehe ~hahahehe (Gość)17.05.2013 22:35

Większość komentarzy pisane przez właścicieli i pracowników zachwalanych restauracji, biedni idioci którzy się zasugerują tym co ty jest napisane:)

00

degustatorka ~degustatorka (Gość)18.05.2013 10:34

jesli chodzi o pizzerie to Sjesta na duży plus pod względem smaku, wyboru i obsługi. Restauracje - jak dla mnie najepsza La Vende. Duzy wybór dań a wystrój spokojnie może konkurować z lokalami Warszawskimi m.in lokalami P.Gessler. Najgorszy lokal pod względem nie tyle jedzenia co za przeproszeniem syfu, wymalowanych i klejących stołów i obsługi najgorszej i najbardziej opieszałej w całym Piotrkowie to Jedynka... masakra kulinarno-obyczajowa.
Kelnerki obrazone że maja prace i muszą ja wykonywać , klient czuje sie tam tak że najlepiej jakby sam sie obsłużył , zrobił pizze, zjadł,posprzatał,zapłacił i zostawił duży napiwek. Pierwszy raz w swoim życiu byłam w lokalu gdzie po wejściu czeka się ok 10 min na kartę, potem ok 15 min na przyjęcie zamówienia a na zwróceną uwagę czemu tak długo klient dowiaduje się że u nich zamówienia składa się samemu dochodząc do baru i z góry płacąc wtf???!!!!

00

ARO ~ARO (Gość)18.05.2013 11:01

Da Grasso najlepsza pizza w miescie
Duża , nie załują składników, wszystko swieże i naturalny ser
Pyszne sosy szczególnie czosnkowy a w pozostałych pizzeriach sztuczny chłam.

00

stały bywalec ~stały bywalec (Gość)18.05.2013 12:57

Sjesta super.. Jak nigdy nie jadłam pizzy to zaczęłam:) a sałatki rewelka szczegolnie jak robi Izunia mniam mniam juz zglodnialam....Nadmienie ,ze WSZYSCY pracownicy mili do tanca i do rozanca:) A PANI KAKA WOW

00

11 :D ~11 :D (Gość)18.05.2013 21:55

Najlepsza pizzeria w Piotrkowie! Tanio a smacznie :)Zawsze szybki dowóz.

00

11 :D ~11 :D (Gość)18.05.2013 21:57

Sjesta oczywiście.

00

:) ~:) (Gość)18.05.2013 22:04

To chyba w skyy w kuchni nie byłeś/aś... ;)

"kuchnia-zza-zaplecza" napisał(a):

00

Marcin26 ~Marcin26 (Gość)19.05.2013 10:07

RIPOSTA! Mega pyszna pizza, najlepsze, najpyszniejsze ciasto jakie kiedykolwiek jadłem, super pyszne smakowe sosy, pomidorowy to pomidorowy i czosnkowy to samo, w innych pizzeriach prócz DaGrasso sosy wodnisty rozcieńczony chłam. Kiedyś była dobra pizza w Espozito ale Chłopaki poszli na masówe, kilka razy składniki były nieświeże i często pizza to wodnista papa :( a lubiliśmy tam chodzić ze znajomymi bo fajny klimat. Sjesta też OK, szczególnie sery! Ser smakuje tam jak ser a nie jak wyrób seropodobny w innych pizzeriach. Pozdrawiam

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat