Da Grasso - ostatnio tam byłem i zero obsługi a jak już się pojawiła to z wielką łaską.
Warka jest straszna. Lane piwo nie nadaje się do wypicia. Drogo i śmierdzi. Już wolałem jak byl tam Rock, przynajmneij jakiś klimat był. A co do pizzeri to Tina przy 3go maja. Od lat tam zamawiam i jestem zadowolony.
Sky , Zielona Oliwka , Tina bardzo dobre :) w Riposta czy jak to sie nazywa , masakra całe ciasto mokre od pieczarek ......
w Da Grasso mają problem nawet ze zrobieniem herbaty,
pizza i sharma najlepiej smakuje mi w na młynarskiej w Shakarze.
Szkoda że w Tinie pizza już nie taka jak kiedyś.
Jak pizza to w skyy lub tinie... a ogółnie jedzenie fajne w sakkarze:)
W Ripoście nie polecam, Tina nawet nawet, ale to już nie to samo co kiedyś, sera mało, innych składników też, DaGrasso - masakra, Sky nawet ok, Sakkara i Sjesta pizza bardzo podobna - ok. Benio - szkoda czasu i pieniędzy.
Jak już chcę zjeść pizze to znaczy że chcę się nią najeść. Więc wybieram Ripostę ew Benio lub DaGrasso. Bardzo grubą pizze jadłem też na Słowackiego w bramie przed przejazdem tam gdzie kiedyś był bronx teraz się to chyba nazywa hells kitchen. Nie chodzę do pizzeri gdzie dają malutką pizze. Patrze tylko na cennik gdzie jest duża 40cm a n ie jakieś tam 36 itp Pizzą mam się najeść stąd wybieram największą, a jeśli coś ze smakiem to sakkara tam idę na sharmę tak samo VaBanque
Najlepsza Pizzeria w Piotrkowie to SJESTA na ul. Matejki.
Od pewnego czasu tylko tam zamawiamy pizze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!