ale każdy powinien miec wybór czy chce pizze na cieście cienkim czy grubszym
Esposito - troche sie pogorszylo, ciasto przesiakniete woda z dodatkow, pizza zmalala a cena wzrosla:-(
Rocco cocco - bardzo dobra pizza, duzo dodatkow, duza i w dobrej cenie, tylko ser moglby byc lepszej jakosci - Polecam
Verona - w fazie testow :-) dwie pierwsze byly bardzo dobre, duze w dobrej cenie, dobry ser i spora ilosc dodatkow - Warto sprobowac
Inne pizzerie bez koentarza.
Jeśli chodzi o pizzę pizzerie właściciele stosują wyroby seropodobne które można łatwo poznąć jak pizza wystygnie ser jest jedna zbita masą.
Pizze w Piotrkowie... hmm..
Tina była ok, ale ten czas oczekiwania. Nie tylko na pizzę - zamówcie sobie spaghetti - czas oczekiwania 30 minut i przynoszą... zimne.
Pozostałe - raczej drętwe. Może Sakkara - miły klimat, ale moim zdaniem sos nie powinien być wydzielany.
Pamiętam kiedyś była Tina "na beczkach" - jadałem tam najlepsze pizze na świecie.
Najlepsza pizza jest w Da Grasso - rewelacja , teraz spróbowałem ostrego pomidorowego pycha.
Pozdrawiam ta szczupłą kelnerkę zawsze usmiechnięta :)
Wbijajcie do Da Dagrasso jest tam zawsze ciepło nie tak jak u innych.
Zawsze miło posiedzieć z dziewczyną.
Da Grasso to najlepsze miejsce do spędzenia czasu, pizze bardzo dobre, i super atmosfera.
Polecam Sakkarę mają pyszną shoarmę, pizze, ładny wystrój. Nie polecam Riposty. Zamówiłam tam shoarmę wieprzową i nie dało się tego zjeść. Jedyne co zjadłam to kilka frytek i pieczarki. Mięso okropne bez smaku tłuste poza tym całe danie ocieka tłuszczem. Nigdy więcej. Na samą myśl mnie skręca. Pierwszy i ostatni raz zamówiłam coś z tej pizzeri.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!