Niezłe drapieżniki żyły z tego lasu. Drapały tylko do siebie.
A przetargi niestety są tak ustawiane, by wygrywali swoi. Późniejszy dowód wdzięczności to oczywiście nie przysłowiowa czapka gruszek!
nie wiem czy jesteś pośród tych drapieżników,,, nawet lwy samce zabijają obce młode aby rozmnożyć swoje geny...jest pewien pseudolew,,,, który kąsa a sam nie jest w porządku ,,, wystarczy zająć się jego knajpą ,, tam dwie trzecie utargów nie jest ewidencjowane,,, tylko tyle//? wystarczy
niejasna kariera wb ,,,najpierw zalatwił antka m,, potem artura k następnie andrzeja k ,,, następnie drugiego andrzeja k ,,, człowiek bez zasad i wiadomości ,,, człowiek slużb,,,szwagier wysoki funkcjionariusz sb ,,, ot droga do kariery
a ja radzę Panu Dziennikarzowi dobrze zapoznać się ze sprawą i szczegółami, a jeżeli je zna, to pisać dokładniej, bo wrzucanie wszystkich wymienionych w powyższym artykule do jednego "worka" jest wielce niesprawiedliwe. A kto później oczyści z zarzutów niewinnego człowieka? Sprawa ucichnie, ale ludzie co przeczytali, to zapamiętają...
wiadomo też nie od dziś że ludzie pokroju pana bie.......go mają swoich ludzi pracujących na czarno w swoich prywatnych firmach i zazwyczaj w dziwnych okolicznościach przyrody wygrywali rok po roku przetargi dla swoich firemek. mam nadzieję że i za tego kolesia się wezmą, choć on nie pracuje w Nadleśnictwie, a dla Nadleśnictwa.
Do nowych: W jednym wątku można podpisywać się tylko jednym nickiem. Dyskusja z samym sobą jest zabroniona.
A może to właśnie sam pan Bie..... coś nakręcił, bo w tym roku żadnego przetargu nie wygral?
Tu lew, tam zając, o szczwanym lisie nie wspominając. Robi nam się z tego niezła leśna ośmiorniczka...
nareszcie ktoś ruszył tę kupę, najważniejsze, że spadła głowa nietykalnego dotąd Pana O. (który i tak udaje niewinnego- jak zwykle zresztą ha, ha)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!