należy tą informację przekazywać na antenie Strefa FM po kilka razy dziennie. Pasażerowie minibusów jadąc, słuchają audycji jak również komunikatów. To się utrwala.
Sam mam suczkę wziętą z tego schroniska - kochane psisko choć uparte jak nei wiem co :)
No to Pan Prezydent jako przykład, pierwszy zabiera psiaka, potem dalej elita itp.
Pani Grażyno niedługo powstanie knajpa przy parku, zatem proponuję dopaś pieski i kotki następnie sprzedawać po konkurencyjnych cenach ,pójdą jak świeże bułeczki,Jak będzie otwarcie knajpy zaprosić trzeba Elitę miasta razem z radnymi na obiadek ,a Oni lubią darmochę nawet nie zorientują się co wp.......ją a Pani pozbędzie się niedochodowego schroniska.Z poważaniem JAŚ FASOLA.
Dajcie spokój z tymi psami. Ludzie cierpią a tu ktoś lansuje te kundle. Pewnie ktoś chce na tym zarobić bo robi reklamę jakiej mało. Ludzi mało to interesuje a ktoś wyklikał ponad 10000 otworzeń tego tematu. Kogo to interesuje. Jaką grupkę zboczonych maniaków.
Tyle wejść było przez google :) Temat jest na 2 miejscu w wyszukiwarce :)http://www.google.pl/search?hl=pl&q=adoptowa%C4%87+psy&btnG=Szukaj&lr=
do Pana~xx: Otóż właśnie - pewnie Pan szanowny nawet palcem nie kiwnie, jeśli nie widzi, że może na tym kiwnięciu zarobić. A Pan szanowny może LUDZIOM (jeśli nie chce zwierzętom) mógłby pomagać... - ale czy pomaga? Wątpię, bo dla tych, którym obojętny jest los zwierząt, tak naprawdę obojętny jest również los ludzi. Tacy potrafią tylko mówić, co powinni robić inni, a czego nie powinni, ale żeby choć raz sami coś zrobili... Panie ~xx - ależ proszę zacząć pomagać! I czy aż tak ludzie cierpią?:
http://www.epiotrkow.pl/news/Makabryczne-sceny-w-podzelowskiej-wsi,1981
oraz jeden z komentarzy
"~bez komentarza 02.04.2009 09:26":
ale to już pewnie Pana ~xx nie interesuje...
Brawo bernardo antonio - napisałeś szczerą prawdę. Kto nie szanuje zwierząt ma rownież "gdzieś człowieka". Ignorujmy takich ignorantów.
Są tacy co bardziej pomagają zwierzętom niż ludziom. Wstyd mi za was. Ludzie chodzą po śmietnikach za jedzeniem. Mają nieraz mniej na dzienne utrzymanie niż te wasze zwierzaki w schroniskach. Jak wam nie wstyd. Bardziej żal wam psa niż człowieka. Może jeden z drugim wziął by takiego bezdomnego człowieka na kilka dni do swojego domu i wtedy pogadamy. Tak do was mówię bernardo anonimo i b.....j.
Bezdomni !! A zawinąc rękawy i do roboty a nie czekac az manna spadnie z nieba. Najlepej nic nie robic i miec pretensje do całego świata - ja biedny bezdomny a z czyjej winny a jak ma pare groszy to najlepiej na winko !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!