Panie Dionizy Pan da sobie spokój nie ma z kim dyskutowac , są ludzie niereformowalni i nic nie rozumijacy , ma Pan tego jasny przykład. Dlatego lepiej z takimi nie dyskutowac niech tkwią w swojej głupoci.
No Dionizy to się popisałeś inteligencją, z której wynika, że jak są latające krowy to ludziom spadają wiaderka nawozu na głowę. Jeszcze nie widziałem takiej krowy, która by robiła nawóz razem z wiaderkiem. Może nam dasz link do fotki z taką krową. Dobrze, że krowy nie latają bo wtedy jest więcej miejsca dla ludzi z tak odlotową wyobraźnią jak Dionizy. xxxx - pokaż mi łaskawie w którym miejscu napisałem, że schodzę do piwnicy i szukam kotów. Jak tak napisałem to przyznam Ci rację a jak nie znajdziesz to przestań się tu błaźnić.
Trudno się z tobą dyskutuje. Nawet żarty bierzesz na poważnie.
do xx czy szczepiłeś sie przeciw wsciekliżnie bo twoje zachowanie wskazuje na chorobę!!!!!
Ja się zaszczepiłem i nie wypisuję zmyślonych rzeczy. Ty kolego xxxx widocznie się nie zaszczepiłeś i teraz masz majaki i zwidy. Idź się więc zaszczep i wtedy porozmawiamy. I nadal czekam na wskazanie mi tekstu, o który mnie posądziłeś. Wtedy wszyscy zobaczą kto tu zmyśla.
Dionizy do roboty. Twój temat spadł na ostatnie miejsce w rankingu. Trzeba naklepać trochę odświeżeń.
wejdź tutaj:>>> http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkow-Nowe-schronisko-jeszcze-w-tym-roku,2085
Panie "Szanowny" ~xx: Czy kiedykolwiek doczekam się konkretnej odpowiedzi na pytania, które Panu zadawałem wielokrotnie(ostatnio 12.04.2009 17:04) odpowiadając na Pana propagandową sieczkę, nic nie znaczące frazesy wprowadzające czytelników w błąd i siejące tylko nienawiść? Czy się doczekam? Apeluję po raz kolejny! No jak jest Twoją pomocą innym, np. bezdomnym?
kolego ber.anon. chociażby to, że oddaję całkiem dobre ubrania tym ludziom. W formie spakowanej (czystej odzieży) wrzucanej do pojemników PCK rozstawionych na mieście albo zostawiając w miejscach gdzie wiem, że ci ludzie tam przychodzą. Poza tym 1 procent moich podatków przeznaczam na organizację pożyteczności publicznej. W tym roku na Monar. Nie jestem jakimś tam aktywnym działaczem w tym kierunku ale jeżeli ktoś pod sklepem prosi mnie o kasę na jedzenie to proponuję, że kupię mu chleb i choćby konserwę. Dla mnie to niewielki ubytek a dla kogoś może cały dzień żywności. A jak ktoś woli samą kasę to nie daję. Jeżeli mogę tylko pomóc w moim skromnym zakresie to robię to. I denerwuje mnie wydawanie grubych milionów na schroniska dla zwierząt jak ludzie nie mają co jeść i w co się ubrać. A może teraz Ty odpowiesz jak pomagasz innym a xxxx odpowie na moje wcześniejsze pytanie. Teraz ja czekam.
psiarz napisał:>>> I denerwuje mnie wydawanie grubych milionów na schroniska dla zwierząt jak ludzie nie mają co jeść i w co się ubrać. Koniec cytatu. Psy i koty to stworzenia nieumiejące mówić, niemyślące abstrakcyjnie i wiele innych przymiotników mogliby jeszcze dodać przeciwnicy zwierząt domowych tacy jak ty. Uczą nas tolerancji i pokazują, że radość z kontaktu z naturą jest piękna i codziennie nas zaskakująca, dzięki temu możemy się cały czas od nich uczyć.
Skąd bierze się u nich fenomen, łączący powagę entuzjazm i bezgraniczne zaufanie do człowieka? Odpowiedź jest prosta. Pies i kot nie ocenia nas poprzez wygląd, sposób wysławiania, narodowość, kolor skóry, przynależność wyznaniową, polityczną czy wiek – ocenia nas po tym jak pachniemy, a raczej, jaki zapach mają nasze emocje. Widocznie psom z którymi się stykałeś twój zapach nie odpowiada.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!