Oglądałem wczoraj mecz piotrcovi i czasami wydawało mi się że nam drużyne podmienili a Daria Opelt zagrała super
Migdał jest odpowiedzialny za przygotowanie fizyczne naszego zespołu, a jak ono wygląda w końcowej fazie sezonu to chyba cala hala w sobotę widziała. Pozwolilem sobie na ocenę sztabów trenerskich po sobotnim meczu i powiem szczerze ze nie wygląda to za wesoło. Krzysztof Przybylski pelen profesjonalizm i opanowanie na lawce trenerskiej ostrovii. Mysle ze kwestia czasu jest jego powrót do superligi( oczywiście nie z ostrovia).A komentarz naszego trenera ze mrozik miał kryć lyzwe i nie zdążył troszkę nie na miejscu i powinien zostać w szatni. Szkoda straty punktu.
Nie usprawiedliwiam bo w ręczną migdał nie grał al e migdała nie ma od 2 tygodni na treningach a z tego co panietam to wcześniej wszyscy grali....
Czym się cieszy Piotrkowianin,tym że jako lider stracił 37 bramek ,to ile będzie tracił w meczach po awansie ze średniakami nie mówiąc o Vive czy Wiśle.
Pod warunkiem,że klub dostanie się do ligi zawodowej i spełni jej wymagania.
Ja natomiast tych dwóch meczów do jednego worka bym nie wrzucił. Dziewczyny grały z aktualnym mistrzem Polski, dały z siebie wszystko i trochę szkoda, że nie udało się zakończyć meczu remisem. Odnośnie panów, to mierzył się lider u siebie z wiceliderem. Nie przypominam sobie, by jakikolwiek zawodnik rzucił aż tyle bramek, co Krzysztof Łyżwa. Wiem, że grał kiedyś w ekstraklasie w Puławach, ale nie zmienia to faktu,że gra obronna Piotrkowianina wygląda tragicznie. W perspektywie awansu do ekstraklasy nie wygląda to zbyt obiecująco,a trzeba pamiętać, że Artur Banisz i Dima Żińczuk będą mieli prawie 40 lat.Owszem ktoś mądry powie, że atak zrobił swoje i też rzucił 36 bramek, ale ekstraklasa z pewnością ten atak zweryfikuje. No i zobaczymy jak do ligi zawodowej przygotuje się zarząd.
Moim skromnym zdanie winę za taki wynik Piotrkowianina ponosi tylko trener w związku ze złymi decyzjamioraz brakiem reakcji na stratę prowadzenia w meczu aż pięcioma bramkami
Ufff to były mecze. Pakaz piłki ręcznej. Piotrcovia bardzo dobry mecz z mistrzem polski.Porazka jedna bramka z Lublinem ujmy nie przynosi.Sprawa awansu caly czas otwarta.Darka i Agata super zawody. Trzymam kciuki za rewanż. Co do Piotrkowianina cenny punkt w kontekście awansu,chociaż prawda jest taka ze ten mecz powinniśmy wygrać.Pelna dramaturgia do samego końca. Grę ostrovii ocenilbym w dwóch slowach- KRZYSZTOF ŁYŻWA.Brawo za kolejny mecz dla Artura i Dymy. Dobry materiał szkoleniowy dla trenerów Przybylskiego i Migdala bo błędów na parkiecie i lawce trenerskiej nie uniknęliśmy niestety.Pozdrawiam wszystkich sympatyków pilki ręcznej.
Malo zawału nie dostalam takie emocje były żeby tak zawsze było taka walka to by było super
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!